Kadın ne zaman başlıyor? Kadın dizisi için yeni oyuncu sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Kadın ne zaman başlıyor Kadın dizisi için yeni oyuncu sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2019 13:44

Ana karakterlerine Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk'un eşlik ettiği Kadın dizisi, yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni sezonuna yeni oyuncularla başlayacağının sinyalini veren Kadın dizisi, Hümeyra'nın kadroya dahil olduğunu duyurdu. Peki, Kadın ne zaman başlıyor? İşte, Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Kadın dizisi hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kadın dizisi için geri sayım devam ederken, dizinin yeni sezonu için güncel haberler gelmeye devam ediyor. Yeni sezonuna deneyimli oyuncu Hümeyra'nın katılım göstereceği Kadın dizisi, Fox Tv ekranlarında yayın hayatına devam edecek. Peki, Kadın dizisi ne zaman başlayacak? İşte, dizinin yeni sezonu hakkında bazı bilgiler

Kadın dizisi, yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Kadın dizisi, yeni sezona kaldığı yerden devam edecek.

KADIN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kadın dizisinin ne zaman başlayacağı hakkında henüz bir açıklama yapmayan yayıncı ve yapımcı kuruluş, dizisinin başlangıç tarihini yakın zamanda açıklayacak. Dizinin en geç 24 Eylül tarihinde ekranlarda olması bekleniyor.

Haberin Devamı

HÜMEYRA KADROYA DAHİL OLDU

Kadın dizisinin yeni sezon kadrosuna deneyimli isim Hümeyra da dahil oldu.

Yayınlandığı ilk günden beri izleyicinin gönlünde taht kuran dizide Hümeyra’nın hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Kadın ne zaman başlıyor Kadın dizisi için yeni oyuncu sürprizi

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Emre’nin Arda’yı getirmesi üzerine Ceyda en mutlu günlerinden birini yaşar. Arda ve Emre’yi bir arada görmek onu hem sevindirmiş, hem de duygulandırmıştır. Şirin bu defa her şeyden habersiz iyi bir şeye vesile olmuştur.

Fotoğraf olayından sonra artık Şirin’in yaptıklarını daha fazla kaldıramayan Enver ise Şirin’e büyük bir rest çeker. Bunun sonucunda Şirin’in yapacağı ve herkeste büyük bir şok etkisi yaratacak bir şey yapmıştır. 

Bahar’ın birdenbire yolda bayıldığını gören Sarp, Arif ve Hatice çok korkmuştur. Herkesin aklında ise tek bir soru vardır; Bahar’ın hastalığı yeniden gündem konusu olmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!