John Carter oyuncuları kimler? John Carter filminin konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

John Carter oyuncuları kimler John Carter filminin konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2019 12:21

2012 yapımı olan John Carter filmi televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Bilim kurgu türü sevenleri ekran başına toplayacak olan filmde, yok olmanın eşiğinde olan gezegende yaşananlar ele alınıyor. John Carter, oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine topluyor. Peki, John Carter oyuncuları kimler? John Carter filminin konusu ne? İşte, ABD yapımı filmle ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

John Carter filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. John Carter: İki Dünya Arasında, Andrew Stanton tarafından yönetilmiş, Walt Disney Pictures tarafından üretilen bir 2012 Amerikan bilim kurgu fantezi filmidir. Peki, John Carter filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

John Carter, Yazar Edgar Rice Burroughs'un Barsoom serisinin ilk kitabı olan A Princess of Mars'a dayalı olarak yönetilmiştir. 2012 yapımı olan John Carter’in oyuncu kadrosunda Taylor Kitsch, Lynn Collins, Williem Dafoe gibi usta oyuncular yer alıyor.

KONUSU

Açıklanamayan biçimde Mars’a yollanan John Carter, burada kendisini gezegen sakinlerinin arasındaki dev bir ihtilafın ortasında bulur. Tarafların arasında Tars Tarkas ve güzel Prenses Dejah Thoris de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom’ın ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!