Jet Sosyete dizisinin son bölümünde kahkaha dolu anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyete dizisinin son bölümünde kahkaha dolu anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2018 23:08

Jet Sosyete dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine samimi ve eğlenceli anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Şennur, evinde aile dizilimi yapmaya karar verdi. Kısa sürede bunu duyurmayı ve popüler hale getirmeyi başardı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Jet Sosyete dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine neşeli anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fokus grup sonuçları yüzünden Gizem’i, ‘Zehir Zıkkım’ dizisinden çıkaracaklardı. Oynadığı bölümde öldüreceklerdi. Gizem bunu engelleyebilmek için çeşitli planlar yaptı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yaşar kendine internet üzerinden çok uygun fiyata elektronik alet almıştır. Kendisiyle gurur duymaktadır fakat paket geldiğinde içinden bir biblo çıkar. Yaşar, ailenin dalga konusu olurken, biblonun çok değerli bir koleksiyon parçası olduğu ortaya çıkar. Zahide dahil herkes biblonun peşine düşer.

Haberin Devamı

Şennur, evinde aile dizilimi yapmaya karar vermiştir. Kısa sürede bunu duyurmayı ve popüler hale getirmeyi başarır. Herkes aile dizilimine geliyordur. Kumsal’ın ailesi ile ilgili daha fazla bilgi alabilmek için Kumsal’ı da çağırır ama aynı seansa Yıldız’ın da gelmesi ile olaylar karışır.

Fokus grup sonuçları yüzünden Gizem’i, ‘Zehir Zıkkım’ dizisinden çıkaracaklardır. Oynadığı bölümde öldüreceklerdir. Gizem bunu engelleyebilmek için çeşitli planlar yapar.

İlayda, Cengiz ve Yaşar’a bu sefer sağlıkları konusunda büyük bir baskı yapmaya başlar. İkisinin de yaş itibari ile kalp krizi geçirme riski olduğu bahanesiyle çeşitli tetkiklerden geçmelerini ister. Üzerlerindeki baskı sonucu ofiste panik atak geçirirler. İlayda, onları hastaneye götürmeye çalışırken başka sürprizlerle karşılaşır.

BAKMADAN GEÇME!