İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte Benim Stilim'de 5 isim potaya kaldı

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde kim elendi İşte Benim Stilimde 5 isim potaya kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 11:50

İşte Benim Stilim’in dün ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Nostalji rüzgarının estiği haftanın finali bölümünde jüriden en düşük oyu alan isim programa veda etti. Peki, İşte Benim Stilim’den elenen isim kim oldu?

Haberin Devamı

Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz’ın jüri üyeliğini üstlendiği İşte Benim Stilim 16 Nisan Pazar günü haftanın finali bölümüyle ekrana geldi. Hem stilleri hem de performanslarıyla en yüksek puanı almaya çalışan yarışmacılar bu kez "60'lar" konseptiyle jüri karşısına çıktı. Peki, İşte Benim Stilim’de dün kim elendi? 10 bin TL’lik çekin sahibi kim oldu? İşte, yaşananlar!

10 BİN TL'LİK ÇEKİ KİM ALDI?

İşte Benim Stilim'de haftanın en çok puanını toplayan yarışmacı belli oldu. Jüriden en fazla puanı alarak 10 bin TL'lik çeki kazanan yarışmacı 44 puanla Emine Aydın oldu.

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de bu hafta eleme potası bir hayli kalabalık oldu. Genel oylamaya göre 5 isim birden eleme potasına kaldı. Aleyna Eroğlu, Dilara Taşkın, Duygu Çevik, Tuğçe Ekim ve Maryam Haeri eleme adayı oldu. Dilara Taşkın arkadaşlarının oylamasıyla potadan kurtuldu. Yarışmaya veda eden ismi jüri kararı belirledi. Aleyna, Duygu, Tuğçe ve Maryam arasından bir seçim yapması gereken jüri üyeleri Maryam Haeri’yi eleme kararı aldı.

 

BAKMADAN GEÇME!