İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde sular durulmadı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde sular durulmadı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2018 23:27

İstanbullu Gelin dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmadı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı sevilen dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine ilgi çekici dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı sevilen dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çöküş içinde olan Boranlar’da sular durulmuyor. Faruk, aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken, Süreyya hem Faruk’a hem kızına hem de tüm sevdiklerine yetebilmek için güçlü durmaya çalışmaktadır. Adem, Dilara’ya ulaşamamanın öfkesini çıkartacak yer ararken, Fikret vicdan muhasebesiyle git gide karanlığa çekilmektedir. Akif’ten gelen sürpriz bir haber tüm aileyi harekete geçirir. Boranlar yeni bir dönemin başladığının farkında olmadan umuda tutunmaktadır, Esma hariç… Esma için geçmişten gelen bu sürpriz büyük bir yüzleşmeyi beraberinde getirmektedir…

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!