İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Esma Sultan ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Esma Sultan ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 15:44

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Esma Sultan ölecek mi? Sevilen dizinin son bölümü ardından en çok sorulan sorular bunlarda oldu. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin yılbaşı sonrası nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Reyhan'ın tuzağına düşen Esma Sultan'ın akıbeti merak ediliyor, bir ipucu bekleyen dizi takipçileri İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanını araştırıyor.

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümü ardından yeni fragman araştırmaları başladı. Her hafta başka bir entrikanın yaşandığı İstanbullu Gelin son bölümü şok etkisi yarattı. Final sahnesinde Esma Sultan ve Reyhan'ın alevler arasındaki görüntülerine şahit olan izleyiciler, ikilinin akıbetini merak ediyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Esma Sultan ölecek mi? Bu soruların yanıtını merak eden izleyiciler, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanını araştırıyor.

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümünde izleyiciler oldukça şoke eden anlara şahit oldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Adem’in dahi öngöremediği bir gelişme Fikret’i tehlikeli durumların içine çekti. Finale ise Reyhan'ın tuzağı damga vurdu. Oğlunu kaybetmektense ölmeye razı olan Reyhan, Esma Sultan'ın da içerisinde olduğu binayı ateşe verdi.  Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yaşanan son olay konakta beklenmedik bir ittifak kurulmasına sebep olur. Adem’in dahi öngöremediği bir gelişme Fikret’i tehlikeli durumların içine çeker. Dilara’nın söylediği bir bilgi Süreyya’yı büyük kaygılara sürükler. Begüm’den gelen yemek daveti ve ardından yaşananlar Süreyya ile Faruk’un iki ayrı uçta duygu değişimi yaşamalarına sebep olur. Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırır. İki kadın arasındaki restleşme onları korkunç bir sonla burun buruna getirir.

 

BAKMADAN GEÇME!