İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Gözde krizi

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Gözde krizi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 13:12

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde ilk sahne tanıtımıyla Defne Samyeli’nin geri döneceğini müjdeleyen İstanbullu Gelin’in 50. bölüm fragmanına Gözde'nin sahneleri ön planda! Faruk ile bir geçmişi olan Gözde, Adem ile yaptığı plan üzerine Faruk'un evine kadar gidiyor. İşte İstanbullu Gelin 50. bölüm fragmanı ve yeni gelişmelerin kısa bir özeti!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Ekran macerasında ikinci sezonunu sürdüren dizinin 18 Mayıs tarihli bölümünde Faruk ve Süreyya’yı yeni bir kriz bekliyor. Faruk’u hastaneye ziyarete giden Gözde’nin Boran Konağı’nda görülmesi yaklaşan fırtınanın ilk sinyalini verdi.

İstanbullu Gelin 50. bölümünde Fikret’in konağa getirdiği konuk herkeste merak yaratırken, Adem planı işlediği için memnundur. Düğün için gelen Siren’in verdiği haber hem Garip hem de Boranlar için büyük sürpriz olur. Senem’in Akif’ten şüphelenmesiyle girdiği macera ise Faruk ve Süreyya için bambaşka bir yüzleşmenin habercisidir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk’a ulaşamayan Boran’lar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Adem’den şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Faruk’un cüzdanına ulaşırlar. Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruk’u bulmaya çalışır. Esma ise Akif’ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister. Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya’nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyya’dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter.

Haberin Devamı

DEFNE SAMYELİ'NİN DÖNÜŞÜ OLAYLI OLDU

BAKMADAN GEÇME!