İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 23:25

İstanbullu Gelin dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yarattı. Annesinin ölümünün ardından Süreyya’yı suçlayan Emir ise herkesi üzecek bir karar aldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindeydi. Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmekteydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratıyor. Annesinin ölümünün ardından Süreyya’yı suçlayan Emir ise herkesi üzecek bir karar alıyor. Öte yandan Fikret’in eline geçen mektubu Adem’e göndermesi yepyeni bir krize neden oluyor. İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı



Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır. Esma ve Garip’in hala görüşüyor olması hem yeni evli çiftte hem diğerlerinde gerilime neden olur. Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindedir. Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmektedir. Süreyya’nın hamile olduğunu öğrenen Emir, herkesi üzecek bir karar alır. Fikret’in mektupları bulması ise tüm dengeleri alt üst edecektir.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya ve Faruk beklenmedik anda gelen hamilelik haberi ile mutluluk içerisindedir. Emir annesini kaybetmeyi kabullenemediği için zorlu bir süreç geçirmektedir. Bu sebeple Faruk ve Süreyya hamilelik haberini bir süre saklama kararı alırlar. Murat ve Bade’nin evlenme kararı ise konakta büyük tepki yaratır. Adem sürekli sevgisini sorguladığı Dilara’ya boşanma davası açmaya karar verir. İpek ise Fikret’ten boşanmamak için oyunlarına devam etmektedir. Fikret’in doğum günü için aileye bir sürpriz hazırlar. Asıl sürpriz ise Murat ve Bade’den gelecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!