İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle gerilim yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle gerilim yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 23:26

İstanbullu Gelin dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden oldu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemekteydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Nikah masasından “hayır” cevabıyla ayrılan Burcu’nun ardından başta Osman olmak üzere herkes alt üst oluyor. Tüm bu olanları kendi lehinde çevirmeye çalışan Adem ise aldığı telefonla sarsılıyor. 

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden olur. Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!