İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde hareketli anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde hareketli anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2018 23:29

İstanbullu Gelin dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Adem’in intiharı ve ardındaki gerçek Süreyya ve Dilara arasında gerilim yaratırken büyük kırılma Boranlar arasında yaşandı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle ilginç anları ekranlara yansıttı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Osman ve Burcu’nun konuşmasına istemeden şahit olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından dizinin yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Adem’in intiharı ve ardındaki gerçek Süreyya ve Dilara arasında gerilim yaratırken büyük kırılma Boranlar arasında yaşanır. Mektubun Faruk, Esma ve Süreyya arasında sır olarak saklanmış olması diğerlerinin tepkisine neden olur. Fikret için ise artık dengeler tamamen değişmiştir. Osman ve Burcu’nun konuşmasına istemeden şahit olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı içerisindedir. İki kardeş arasında yüzleşme kaçınılmazdır. Süreyya ise Dilara ile olan kırgınlığın büyük üzüntüsünü yaşarken Emir’le ilgili beklenmedik bir gelişme gerçekleşecektir.

BAKMADAN GEÇME!