İstanbullu Gelin 32. bölüm 2. fragmanında alevler arasında kalıyor - Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 32. bölüm 2. fragmanında alevler arasında kalıyor - Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2018 13:19

İstanbullu Gelin dizinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı, heyecan dozu arttı. Yarın akşam yayınlanacak olan İstanbullu Gelin 32. bölümünde Reyhan’ın bildikleri Esma’yı, Esma’nın bildikleri ise Reyhan’ı köşeye sıkıştırıyor. İki kadın arasındaki restleşme onları korkunç bir sonla burun buruna getiriyor. Peki alevler arasında kalan Garip ve Esma Sultan kurtulacak mı? İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden detaylar!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 12 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmanda Aslı, öğrendiği bilgiyle keyiflenirken; Garip ve Esma Sultan kundaklama şoku yaşıyor. İşte İstanbullu Gelin 32. bölüm fragmanları ve özeti!

Yılbaşından hemen önce yayınlanan son bölümüyle merakta bırakan ve macerasına kısa bir ara veren İstanbullu Gelin, 12 Ocak’ta 32. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm gelişmelerini günler öncesinden araştıran izleyiciler, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanlarıyla önemli tüyolar aldı. Özellikle 2. fragmandaki sahneler pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. İşte yeni bölümden ipuçları!

Haberin Devamı

Garip ve Esma Sultan ilişkisini öğrenen Süreyya, büyük bir şaşkınlık yaşasa da ikinci baharını yaşayan çifti idare eder. Süreyya’nın eline önemli bir koz geçtiğini düşünen Esma Sultan, ilk kez konaktaki hakimiyetinin sarsıldığını hisseder. Kendi geçmişiyle ilgili önemli bir sırrın Esma Sultan’a ulaştığından habersiz olan Adem, Esma-Garip ilişkini annesiyle paylaşır. Ailesinde bulamadığı huzuru asistanında bulan Fikret ise büyük bir tehlikenin eşiğindedir. Herkese ve tüm korkularına rağmen bir araya gelen Garip ve Esma Sultan ise birilerinin hedefi haline gelecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!