Yeni bölüm neler olacak? İstanbullu Gelin 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yeni bölüm neler olacak İstanbullu Gelin 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2018 13:37

İstanbullu Gelin yeni bölüm gelişmeleri için nefesler tutuldu. Boran Konağı'ındaki gergin anların tavan yaptığı İstanbullu Gelin'in son bölümünde Esma'nın Garip itirafı ailede adeta deprem etkisi yarattı. Finale doğru Faruk'un yeni kararıyla şaşıran dizi takipçileri asıl şoku finalde yaşadı. Osman, büyük aşkını annesinin bildiğini öğrendi. Peki, İstanbullu Gelin 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm neler olacak?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin son bölümü ardından gözler yeni fragmana çevrildi. 26 Ocak Cuma akşamı ekrana gelen İstanbullu Gelin 34. bölümüne Esma Sultan'ın itirafı damga vurdu. Boran Konağı'nın Esma Garip ilişkisiyle çalkalandığı son bölüm finalinde Osman, annesinden duydukları ile şok oldu. Şimdi ise gözler yeni fragmanda. Peki olaylı İstanbullu Gelin son bölümü ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Süreyya (Aslı Enver), bir günlüğüne de olsa sorunları unutup biraz nefes almak için Faruk’a (Özcan Deniz) büyük bir sürpriz hazırlar ve sevdiği adamı aşklarının başladığı yere, Uludağ’a kaçırır. İkili karlar altında hem aşklarını tazelerler hem de yıl dönümlerini kutlarlar. Bir yıl sonra tekrar Uludağ’a gelen İstanbullu Gelin ekibine ise ilgi büyüktü. Sevilen oyuncular Özcan Deniz ve Aslı Enver, çekim aralarında dizinin takipçileri ile bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Yeni bölüm neler olacak İstanbullu Gelin 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı

 

İstanbullu Gelin son bölümde, Süreyya, yıl dönümleri için Faruk’a bir sürpriz hazırlıyor. Esma’nın itiraflarıyla konakta işler karışır. Süreyya, Faruk’u sakinleştirmek için beklenmedik bir hamle yapar. Duygusal açmazlarda olan Fikret sonunda patlar. Murat’ın kontrolsüz öfkesi tatsız bir olaya sebebiyet verir. Neşeli bir haber duyanları sevince boğar. Can, sürpriz bir isimle sonuçları çok tehlikeli olacak bir ortaklık kurar. Osman, annesinden duydukları ile yıkılır. Faruk gelen bir telefonla bunca zamandır engellemeye çalıştığı felaketin gerçekleşmiş olduğunu anlayacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!