İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Faruk'tan şoke eden tepki

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Faruktan şoke eden tepki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 12:53

İstanbullu Gelin 28. bölüm fragmanı izleyicilerinin karşısına çarpıcı sahnelerle çıktı. Cuma akşamlarının sırlarla örülü senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken yapımı İstanbullu Gelin 'in yeni bölüm fragmanına Faruk'un tepkisi damga vurdu. Begüm'ün sevgilisinin Can olduğunu öğrenen Faruk, kendisini kaybediyor. İşte İstanbullu Gelin 28. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk’un çıldırdığı, Esma Sultan’ın ise Begüm’ü Emir’le tehdit ettiği İstanbullu Gelin 28. bölüm fragmanının son saniyelerin Süreyya’nın sert sözleri damga vurdu. Peki yeni bölümde neler olacak? Faruk ve Süreyya evliliğinde yeni bir kriz mi çıkacak? İşte İstanbullu Gelin 28. bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Yeni bölümde Begüm'ün sevgilisinin Can olduğunu öğrenen Faruk, adeta çıldırıyor. Yemek boyunca süren gerginlik Boran Konağı'na da yansıyor. Yaşananları öğrenen Esma Sultan ise Begüm'ü Emir'i almakla tehdit ediyor. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin son bölümüyle yine hafızalarda yer edinmeyi başardı. Olayların bitmek bilmediği İstanbullu Gelin’in son bölümünde Faruk- Süreyya evliliğinde yeni bir kriz çıktı. Begüm’ün bir ilişkisi olduğunu öğrenen Faruk’un tavırları, hem ekran başındakilerin hem de Süreyya’nın kafasında duygularının bitmediğine yönelik düşüncelere neden oldu. Süreyya’yı üzmek istemeyen Faruk, son bölüm finaline doğru Begüm’ün erkek arkadaşıyla görüşmeyi kabul etti. Finale ise karşısında bulduğu manzara damga vurdu. Bir türlü yıldızının barışmadığı Can ile Begüm’ün Sevgili olduğunu öğrenen Faruk’un neler yapacağı 8 Aralık Cuma tarihli İstanbullu Gelin yeni bölümünde belli olacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!