İstanbullu Gelin dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı: Esma Sultan'dan büyük karar

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı: Esma Sultandan büyük karar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 09:34

İstanbullu Gelin dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. Romantik sahnelerin olduğu İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı önemli gelişmelerin ipucunu verdi. Faruk’un Begüm ve Emir’in birlikte kampa gittiğini öğrenen Süreyya, bir kez daha Boran Konağı’nı terk ediyor. İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden detaylar!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölümü için geri sayım sürürken yayınlanan 2. fragmanla birlikte heyecan dozu da arttı. İlk fragmanda Süreyya’nın evi terk ediş anı damga vururken; ikinci fragmanda maziye dalıp giden Esma Sultan’ın ve her geçen gün asistanı ile yakınlaşan Fikret’in tavırları merak uyandırdı.

Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!