İstanbullu Gelin 37. yeni bölüm fragmanında Süreyya'yı şok eden sözler

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 37. yeni bölüm fragmanında Süreyyayı şok eden sözler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 20:35

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı dizinin yayın tarihine kısa bir süre kala izleyicilerle paylaşıldı. Geçtiğimiz hafta Galip'in eski eşiyle çalkalanan Boran Konağı'ndaki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, İstanbullu Gelin yeni fragmanıyla ilk tüyoları aldı. 49 saniye süren fragmanda Süreyya ve Begüm'ün duygusal anları ön planda. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte İstanbullu Gelin 37. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan 37. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanan son bölümünde evlilik kararı alan Osman, Garip'in eski eşi ile Esma'yı karşı karşıya getirmişti. Finale ise Adem'in aldığı telefon damga vurdu. Annesinin cezaevine girdiğini öğrenen Adem'in neler yapacağını merak eden izleyiciler, merakla fragmanı sorguluyor ancak ilk görüntülerde bambaşka bir ayrıntı dikkat çekti. Süreyya ve Begüm arasındaki duygu yüklü sahne dizi izleyicilerini şimdiden etkiledi. 

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Faruk ve Esma arasındaki yüzleşme Reyhan’ı hayatının en zor seçimini yapmak zorunda bırakır. Gerçeklerle yüzleşemeyen İpek, Kıymet’ten duydukları ile neye uğradığını şaşırır. Ufak bir talihsizlik Süreyya’nın aklından bile geçiremeyeceği bir noktaya evrilir. Osman ve Burcu’nun aldıkları karar, başta Esma olmak üzere herkesi şaşkına çevirecek bir ismin Bursa’ya gelmesine neden olur. Her şeyin yolunda olduğunu düşünen Adem aldığı bir haberle en büyük kâbusunu yaşayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!