İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak? Boran Konağı yeni bir sırla sarsılacak

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölümde neler yaşanacak Boran Konağı yeni bir sırla sarsılacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 10:38

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı eğlenceli görüntülerin sinyalini verse de Star Tv'de yer alan özet kafalarda soru işareti bıraktı. 29 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan İstanbullu Gelin 31. bölümünde yeni yıl heyecanı yaşayan Boranlar, yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sırla sarsılacak. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalacak. İşte İstanbullu Gelin 31. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. İkinci sezon bölümleriyle devam eden İstanbullu Gelin’in son bölüm finalinde Esma Sultan ve Garip’in gizli gizli buluşmalarına Adem tanık olmuştu. Peki yeni bölümde neler olacak? Adem, eline geçen bu kozu nasıl kullanacak? İşte İstanbullu Gelin 31. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Adem’in tehdidi Garip’i kendisi için çok zor bir karar almaya iter. Gelen bir haber Süreyya’nın aklının ucundan bile geçirmek istemeyeceği bir olasılığın gerçek olduğunu ortaya çıkarır. Faruk’un sezgilerinin ne denli doğru olduğu bir kez daha anlaşılır. Reyhan’ın aldığı bir davet onu hayatta en korktuğu şeyle karşı karşıya bırakır. Can sonuçları çok ağır olabilecek bir yüzleşme yaşamak zorunda kalır. Yeni yılın ilk saatlerinde ise tüm dengeleri değiştirecek bir sır hiç beklenmedik biri tarafından öğrenilecektir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


 

Bir süredir tehlikeli sularda yüzen Fikret hiç beklemediği yerden gelen bir darbe ile köşeye sıkışır. Süreyya’dan gelen bir haber Faruk’un sevinçten havalara uçmasına sebep olur. Öğrendiği bilgiyle deliye dönen Emir’in yaptığı hamle herkesin yüreğini ağzına getirir. Can derinlerdeki duyuları ile ilgili hiç istemeyeceği biriyle yüzleşmek zorunda kalır. Esma ve Garip önlerinde başlayan yeni sürecin tadını çıkarmaktadırlar. Ancak bilmedikleri şey, sürpriz bir isim tarafından fark edilecek olmalarıdır.

BAKMADAN GEÇME!