İstanbullu Gelin dizisinin 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde bebek ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı Yeni bölümde bebek ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2017 22:18

İstnabullu Gelin dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmana İpek’in ‘affetmeyeceğim’ sözleri damga vurdu. İstanbullu Gelin 24. bölümünde merdivenlerden yuvarlanan İpek, apart topar ameliyathaneye alınıyor. Peki, İpek’in bebeği yaşayacak mı? İşte İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölümünden ilk görüntüler geldi. En 3 Kasım Cuma günü izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin’in son bölümünde Süreyya ve Faruk’un Adem’i eve yemeğe davet etmesi yeni bir krize neden olmuş, Esma Sultan’dan sonra İpek’ten de sert bir çıkış gelmişti. Süreyya’nın tüm yaşanılanlara rağmen evin hanımı olmasına katlanamayan İpek, İstanbullu Gelin 23. bölüm finalinde merdivenlerden yuvarlanmıştı. Dizi takipçileri büyük bir merakla İpek’in akıbetini ve Süreyya’nın başına gelecekleri sorguluyordu. İşte yeni gelişmelerin ipuçlarını veren İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı ve detaylar!



İpek’in merdivenler düşmesinin suçlusu Süreyya olarak gösterilir. Apar topar hastaneye kaldırılan İpek’e ilk müdahaleyi Begüm yapar ve apar topar bebeğin alınması için harekete geçer. Henüz çok küçük olan bebeğin durumunun kritik olması, tüm Boranlar’ı perişan eder. Tüm bu yaşananlar Süreyya’yı olduğu kadar Faruk’u da zor durumda bırakır, bir kez daha ailesi ve sevdiği kadın arasındaki dengeyi sağlamak zorundadır. Korkunç olay, Süreyya ve Faruk’un hayatlarının en büyük sınavlarından birini vermesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!