İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümü finali şaşırttı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümü finali şaşırttı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2017 09:51

İstanbullu Gelin’in son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Süreyya ve Faruk arasındaki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki olaylı final sahnesi ardından neler yaşanacak? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Faruk ve Süreyya'nın türlü sınavlardan geçen aşkını etkileyici bir şekilde aktaran İstanbullu Gelin'in son bölümüne ikilinin boşanma kararı damga vurdu. Her şeye rağmen duygularına dev vuramayarak Türkiye'ye geri dönen Süreyya, herkesi şaşırtan bir hamle daha yaptı. Süreyya ve Faruk arasında neler olacak? İkili evliliklerini kurtarabilecek mi?

Tüm bu soru işaretlerine yanıt arayan izleyiciler İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanını araştırıyor ancak yeni bölüm görüntüleri henüz yayınlanmadı. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya, Faruk’tan beklemediği bir tepki ile karşılaşınca kendisini daha önce tasarlamadığı boşanma adımlarını atarken bulur. Faruk’un Bursa’ya dönmesi ile Boran konağında da boşanmanın etkileri hemen hissedilir. Esma ilk adımı atar. Artık Faruk evli olmayacaktır bu sebeple onların odası İpek ve Fikret’e tahsis edilecektir.

Haberin Devamı

Adem’in geri dönüşü ile babalık davası hız kazanır. Esma ile Garip yıllar sonra karşı karşıya gelir. Garip’in kendine güvenli üstten tavrı ise Esma’nın duygularının daha da karışmasına sebep olur.

Osman, Bahar ile telefonları değiştirmek için buluşur, ikili arasında sıcak bir iletişim kurulur. Osman yasak bir aşkın ilk tohumlarını ektiğinin farkında değildir.

Süreyya, Faruk’a olan öfkesi nedeniyle avukat aramaya başlar. Dilara’nın düğün hazırlıkları devam ettiği için Bursa’ya dönen Süreyya, geçmişi ile yüzleşmek mecburiyetinde kalır. Faruk için ise Süreyya’nın Bursa’ya dönüşü önemli bir adımdır. Fakat bu sefer şaşırtma sırası Süreyya’dadır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Süreyya’nın büyük sırrı öğrenip, açıklama beklemeden ortadan kaybolması Faruk’u perişan etmiştir. Her yerde Süreyya’yı arayan Faruk umudunu kaybetmemek için mücadele ederken, Boranlar Süreyya’dan gelebilecek acı habere karşı temkinlidir. Hayatının en zor döneminde olan Faruk, Adem gerçeği ile yüzleşirken Süreyyasız nefes alamadığını iyice hissetmektedir. Esma ise tüm yaşanılanları hazmetmekte zorlanmakta, hem Süreyya’ya hem de Adem’e gitgide bilenmektedir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!