İstanbullu Gelin 16. bölüm sezon finali 2. fragmanında Süreyya gerçeği öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 16. bölüm sezon finali 2. fragmanında Süreyya gerçeği öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 10:01

İstanbullu Gelin dizisinin 16. bölümü için geri sayım sürerken sezon finalinden yeni görüntüler geldi. Bu hafta ekran macerasına kısa bir süreliğine ara verecek olan İstanbullu Gelin 16. bölüm 2. fragmanına Süreyya'nın eline geçen fotoğraf damga vurdu. Faruk ve Begüm'ün samimi bir fotoğrafıyla yüzleşen Süreyya nasıl bir tepki verecek? İşte İstanbullu Gelin sezon finali fragmanları ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin 16. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerinde oynadığı İstanbullu Gelin’in sezon finali bölümünde artık tüm gerçekleri Süreyya ile paylaşmak isteyen Faruk, içini annesini döküyor. Konuşmaya şahit olan Senem, büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Peki, Süreyya gerçekleri öğrenecek mi? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm sezon finali fragmanı!

İstanbullu Gelin, 16 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 16. bölümüyle sezon finali yaparak ekran macerasına ara verecek. Faruk, Süreyya’ya oğlu ile ilgili tüm gerçekleri açıklamak ister. Annesine konuyu anlatırken onları birinin dinlediğinden habersizdir. Anne- oğulun konuşmasına tanık olan Senem bir yandan yaşadığı şoku üzerinden atmaya çalışırken; bir yandan da gerçeği Süreyya’ya anlatıp anlatmamak konusunda ikilim yaşayacak. Peki, Faruk, başkasından duymasın diye uğraşırken, Süreyya olayı öğrenecek mi?

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adem’in itirafıyla büyük bir şok yaşayan ve yıllar süren evliliğinin bir yalan olduğunu öğrenen Esma geçmişiyle yüzleşti. Esma ve Adem yüzleşmesi Esma’nın geçmişini sorgulamasına neden olur. Oğulları için şimdi her zamankinden daha güçlü olmak zorundadır. Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktadır. Bu durum Fikret ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirir. Babası hakkında konuşulanları duyan Emir için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Dilara ile görüşen Süreyya ise sarsıcı bir gerçekle karşı karşıyaydı.

 

BAKMADAN GEÇME!