İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanında Süreyya'yı şok eden görüntü

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 13. yeni bölüm fragmanında Süreyyayı şok eden görüntü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 09:50

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam kaldığı yerden devam edecek olan İstanbullu Gelin'in 13. bölümünde Faruk'tan sürpriz bir karar gelecek. Kararın etkisi Boran Konağı'nda krize neden olurken; Süreyya'nın tanık olduğu sahne Faruk'u bir kez daha zor durumda bırakıyor. Peki, yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte, İstanbullu Gelin 13. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yayınlanan 13. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşayacak. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Faruk tüm aileyi etkileyecek bir karar alıyor. İşte, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı.

Emir'in sürprizi konağa bomba gibi düşer. Faruk için artık bu bardağı taşıran son damladır; aileyi derinden sarsacak bir karar alır. Kararın etkisi dalga dalga yayılırken gelen acı haberle Boranlar yıkılır. Süreyya tüm yaşananlara karşı dirayetli durmaya çalışırken tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaşır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Süreyya’nın kanaması Faruk’u perişan eder. Fotoğrafları veren İpek ve Fikret’in arası gerilir. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın olur. İpek yaşanan tüm karmaşaya rağmen Süreyya’nın üzerine oynamaya devam etmektedir. DNA sonucu ile yüzleşmeye çalışan Esma ise büyük bir kasırganın yaklaştığından emindir.

 

BAKMADAN GEÇME!