İsimsizler son bölüm sonrası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölüm sonrası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2017 10:46

İsimsizler son bölüm sonrasında 16. yeni bölüm fragmanı ile izleyicilerin merakına neden oldu. Fatih ve ekibinin şehirde arkasına aldığı Kor Yakup, İsimsizler son bölümünde büyük destek olmuştur. Peki, tüm sıkıntıları lağvetmek için çabalayan Fatih ve ekibi bu işbirliği ile terör odaklarının önüne geçebilecek midir? İşte, tüm bu yaşananların ardından İsimsizler 16. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler son bölümü ile izleyenleri aksiyona doyurdu. Paralel yapının ülke üzerinde oynadığı oyunları bozmak için çaba gösteren Fatih ve ekibi, Kor Yakup'un desteği ile şehirdeki terör odaklarını bitirmeye çabalayacaktır. İsimsizler son bölümünde operasyonlar teröristleri hayli korkutacaktır. İşte, İsimsizler son bölümü ve 16. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

İsimsizler 16. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih, Kudret'in binasının önünde Kor Yakup'la karşı karşıya gelmiştir. İki tarafta birbirlerine silah doğrultmuşlarken, yukarıdan kim olduğunu bilmedikleri bir kadın düşer. Fatih ve arkadaşları polis gelmeden bina önünden ayrılır.

Haberin Devamı

Kurmay onlara Kor Yakup'la birlikte çalışacaklarını söyler. Başta Dayı olmak üzere bu kimsenin hoşuna gitmemiştir. İsimsizler ele geçirdikleri bir istihbarat sonucunda Kudret'in büyük bir terör saldırısı planladığını öğrenir. Zamanları azdır. İpuçlarını birleştiririler. Terör saldırısını önlemek için Kor Yakup'la birlikte İstanbul'un tehlikeli sokaklarına inerler.

İSİMSİZLER DİZİSİ OYUNCULARI

UĞUR GÜNEŞ (KAYMAKAM FATİH)

Fatih, Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vaat eden bir diplomat iken, son anda vazgeçer ve Virankaya’ya gitmek için gönüllü olur. Düşmanlara karşı vereceği mücadelede 7 can yoldaşı vardır Kaymakam Fatih’in.

İsimsizler son bölüm sonrası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı

BÜLENT ALKIŞ (HASAN BOZKIRLI)

Keskin nişancılık konusunda uzman bir Özel Harekat polisidir. Yozgatlıdır. Hasan’a çevresindeki herkes “dayı” diye hitap eder. Etrafındakiler hem saygı gösterir hem de biraz çekinir bu koca kurttan.
İsimsizler son bölüm sonrası 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı

BAKMADAN GEÇME!