İsimsizler dizisi oyuncuları kimlerdir? İsimsizler dizisi bu akşam Kanal D'de

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler dizisi oyuncuları kimlerdir İsimsizler dizisi bu akşam Kanal Dde
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 19:16

İsimsizler dizisi oyuncuları birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından heyecanla beklenen milli duyguları ortaya çıkaracak olan dizisi İsimsizler bu akşam ekranlara merhaba diyecek. Yayınlanan fragmanıyla izleyicilerin dikkatini çeken dizi nefes keseceğe benziyor. Peki, İsimsizler'in oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Bu akşam Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak "İsimsizler" sürükleyici gerçek hikayesi kadar zengin prodüksiyonu ile de 2017’nin en iddialı projesi olmaya aday. Bu akşam yayınlanacak olan İsimsizler dizisinin fragmanı oldukça dikkat çekti. Aksiyon ve sürükleyici dakikaların yaşanacağı İsimsizler dizisinin oyuncuları da oldukça merak edilmeye başlandı. Peki, İsimsizler dizisinin oyuncuları kimlerdir?

İSİMSİZLER DİZİSİ OYUNCULARI

UĞUR GÜNEŞ (KAYMAKAM FATİH)

Fatih, Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vaat eden bir diplomat iken, son anda vazgeçer ve Virankaya’ya gitmek için gönüllü olur. Düşmanlara karşı vereceği mücadelede 7 can yoldaşı vardır Kaymakam Fatih’in.

İsimsizler dizisi oyuncuları kimlerdir İsimsizler dizisi bu akşam Kanal Dde

Haberin Devamı

BÜLENT ALKIŞ (HASAN BOZKIRLI)

Keskin nişancılık konusunda uzman bir Özel Harekat polisidir. Yozgatlıdır. Hasan’a çevresindeki herkes “dayı” diye hitap eder. Etrafındakiler hem saygı gösterir hem de biraz çekinir bu koca kurttan.
İsimsizler dizisi oyuncuları kimlerdir İsimsizler dizisi bu akşam Kanal Dde

İsimsizler dizisinin oyuncuları belli oldu. Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan İsimsizler’in genel hikâyesi şöyle; Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir.
Kullandığı kuklaları vardır.

BAKMADAN GEÇME!