İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde operasyon heyecanı

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde operasyon heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 09:10

İsimsizler 7. bölüm fragmanı son bölümün ardından takipçiler tarafından sorgulanmaya başladı. Son bölümde ekrana gelen aksiyon dolu sahnelerin ardından yeni bölümde neler yaşanacağını merak eden takipçiler, İsimsizler 7. bölüm fragmanını araştırdı. Kaymakam Fatih'in operasyon başına geçtiği son bölümde hedef, terör örgütü ve ona yataklık yapanlar olacaktır. Peki, heyecanlı dakikaların yaşandığı son bölümün ardından İsimsizler 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İsimsizler 7. bölüm fragmanı, son bölümün ardından araştırılmaya başlandı. Terör örgütünün peşine düşen Kaymakam Fatih, karşısına çıkan birçok sorunla uğraşmaktadır. İsimsizler 7. bölüm fragmanı öncesinde savcının emriyle karşı karşıya kalan Kaymakam Fatih, kendi yöntemini kullanmıştır. Peki, son bölümün ardından İsimsizler 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı ? İşte, detaylı bilgiler

İsimsizler dizisi 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih, annesinin intikamını almak için her tarafta Sawer’i ararken terör örgütünün karargahından gönderilen Gözcü de haince bir planın peşindedir.

Savcı Zeki Öztan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan ise Fatih’i can damarından vuracak bir kumpas yaparlar. Fatih, kendini ve arkadaşlarını içine düştükleri kumpastan kurtarmaya çalışırken Sawer’in özyönetim ilan ettiği köyü de teröristlerden temizlemek zorundadır. Daha annesinin acısını yaşayamayan Fatih, düşmanlarının hazırladığı bu hain tuzakları bertaraf etmeyi başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İsimsizler 5. Bölüm Fragmanı yayında! Murat'ın hayatı tehlikeye giriyor! Terör örgütünün hain saldırıları artıyor!
Terör örgütü, son girişimlerinin başarısız olması sebebiyle daha da kızmaya başlamıştır. Ama Kaymakam Fatih ve ekibi, bu saldırganlara vatanı bırakmayacaktır. Terör örgütünün sonraki planı daha fazla ölüm yönünde ilerlemektedir. Doktor Elif'in sevdiği bir ismi öldürmeyi göze alan terör örgütünün sıradaki hedefi Virankaya kaymakamının annesi olur.

BAKMADAN GEÇME!