İsimsizler dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 22:15

İsimsizler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İsimsizler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde İstanbul sabah erken saatlerde gerçekleşen terör saldırısının şokunu yaşadı. Fatih'ler patlamanın olduğu emniyet binasına yetiştiler ve yardım ettiler. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İsimsizler dizisi yayınlanan son bölümüyle oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde İsimsizler bombaların izini bulmak ve engellemek için, her taşın altına baktılar. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

İstanbul sabah erken saatlerde gerçekleşen terör saldırısının şokunu yaşamaktadır. Fatih'ler patlamanın olduğu emniyet binasına yetişmişler ve yardım etmektedirler. Canlı bombanın yankısı, örgüt kampına kadar ulaşmıştır. Kampta duyduğu haber Afran'ı harekete geçirir. İstanbul'da başka canlı bombalar da vardır. Bunu öğrenen Fatih'ler için şehirde bir kaçma kovalamaca başlar.

Haberin Devamı

Bombaların izini bulmak ve engellemek için, her taşın altına bakarlar. Kudret bu durumu keyifle izlerken, Handan da bombaları engellemek için elinden geleni yapar. Fatih, Handan'dan iyiden iyiye şüphelenmeye başlamıştır. İsimsizler, başka bir patlama olmadan, bu terör saldırılarını engelleyebilecekler mi? Kamptan kaçmayı başaran Damla'yı ne gibi sürprizler bekliyor?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Örgütün Kuzey Irak sınırına yakın Türkmen bölgesinde bir köye saldırı yapacağı anlaşılmıştır. Fatih, Dayı, Murat, Tufan ve Korkut saldırının yapılacağı köydedir.

Handan, uydu takibinden gelenlerin ne kadar kalabalık olduğunu görür. İsimsizler köylülerle birlikte bir savunma hattı kursalar da düşman kolay pes etmeyecektir. İsimsizler Kuzey Irak'taki Türkmen köyünde, Türkiye sınırını korumak için, sonu belli olmayan bir savaşın içine girerler. Başarılı olup geri dönebilecekler mi?

Handan İstanbul'da onlara ne kadar destek verebilecek?
Kor Yakup Handan'ın verdiği bir ipucu ile Kudret'e ulaşmak için Ahırkapı'ya gider. Kudret'in Ahırkapı'da herkesi şok edecek kötü sürprizi nedir?

BAKMADAN GEÇME!