İsimsizler son bölüm sonrası Handan ölecek mi? 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölüm sonrası Handan ölecek mi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 10:53

İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merakla araştırılmaya başlandı. Fatih ve ekibinin operasyona katıldığı son bölümün ardından Handan'ın maruz kaldığı saldırı, ölecek mi sorularını akıllara getirdi. Bu durumu öğrenmek isteyen takipçiler, İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, İsimsizler 19. yeni bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı mı? İşte, detaylar

Haberin Devamı

İsimsizler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İsimsizler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırdı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur.

Haberin Devamı

Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kudret sınır ötesine büyük ve çok önemli bir sevkiyat yapacaktır. Bu sevkiyatı yönetmek için örgüt, en güvendiği adamlarından birini dağdan şehre göndermiştir. İsimsizler'in çok yakından tanıdığı bu ismin aniden ortaya çıkmasıyla Fatih büyük bir şok yaşayacaktır.

Fatih, bu gelişmeler karşısında Kurmay'ın bütün itirazlarına rağmen müthiş bir karşı operasyona imza atacaktır. Dağdan gelen ve İsimsizler'in çok yakından tanıdığı kişi kimdir? Kudret'in sınırları değiştirecek kadar önemli dediği sevkiyat nedir? Ve en önemlisi İsimsizler Türkiye üzerinde oynanan bu büyük oyunu bozabilecekler midir?

BAKMADAN GEÇME!