İsimsizler 10. son bölümde yaşam mücadelesi devam ediyor! 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 10. son bölümde yaşam mücadelesi devam ediyor 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 09:32

İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanında ekip için önemli bir yere sahip olan Dayı, savaş verdiği yataktan kalkabilmek için mücadele ediyor. Kaymakam Fatih ve arkadaşlarının yalnız bırakmadığı Dayı, İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanında yaşam emareleri gösterebilmiştir. Peki, İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanında Dayı o yataktan kalkabilecek midir? İşte, merakla beklenen o detaylar

Haberin Devamı

İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanı öncesinde zor bir sürecin içerisine giren Kaymakam Fatih ve ekibi, Dayı'yı kaybetmenin eşiğindedir. Son bölümün ardından İsimsizler 11. yeni bölüm fragmanında Dayı'nın yaşayıp yaşamayacağını merak eden vatandaşlar, fragman hakkında araştırmalarını gerçekleştirdi. Peki, İsimsizler son bölüm sonrasında 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, son bölümden bazı detaylar

İsimsizler yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Hain bir kurşunla yere devrilen Dayı’nın durumu ağırdır. O hastanede ölüm kalım mücadelesi verirken, Fatih ve ekibine de Elif üzerinden tuzak kurulur.  Fatih gözünü kırpmadan yaşadığını umut ettiği Elif’in hayatını kurtarmak için kendini riske atar.

Haberin Devamı

Bu arada Berfin, kardeşi Dicle’nin yaşadığını öğrenmiştir. Gözcü ile karşı karşıya gelmeyi göze alarak Birsen’in yanında olan Dicle’yi kaçırmak için harekete geçer.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Eğer gerekli destek sağlanmazsa yüzlerce Türkmen, kadınlar ve çocuklar katledilecektir. İsimsizlerin zamanla yarıştıkları kritik ve tehlikeli bir süreç başlar.

Babasının yaşadığını ve azılı bir terörist olduğunu öğrenen Yıldız deliye dönmüş, babasına ulaşmanın ve cevaplar bulmanın peşine düşer.

Otto’nun ofisine gizlice giren Elif, Fatih’e kurulacak pusuyu öğrenir. Ancak, genç kadın Otto’nun kendisinden şüphelendiğini anlamamıştır. Elif, Fatih’in hayatını kurtarmaya çalışırken, kendi hayatıyla oynadığının farkında değildir henüz!

BAKMADAN GEÇME!