İnsanlık Suçu dizisinin son bölümünde heyecan arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İnsanlık Suçu dizisinin son bölümünde heyecan arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2018 15:16

İnsanlık Suçu dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İnsanlık Suçu dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde çok sayıda önemli olay yaşandı. Son bölümde Cemal bir türlü affetmediği kız kardeşini bebeğinden kopartarak cezalandırmak istiyor. Ayrıca Emel, başlarına gelenlerden dolayı Sami'yi suçluyor.  Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suna ve Cemal’in her geçen gün daha da yakınlaşması Gökhan’ı kıskançlık krizine sokar. Başlarına gelenlerden ötürü Sami’yi suçlayan Emel, oğlunun eski günlerine dönmemesi için elinden geleni yapmaya ant içer. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.

Haberin Devamı

Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeçmek ister. Bu duruma ne Gökhan, ne de annesi Emel izin vermeyecektir. Gökhan, Suna'nın Cemal ile olan yakınlığından dolayı kıskançlık krizine girip Suna'nın ayrılık teklifini kabul etmeyecektir. Evliliğin engellenmesi için Suna'nın tek güvendiği isim ise Cemal olur!

Cemal ise, kız kardeşini affetmemektedir. Bebeği ondan koparmaya çalışarak cezalandırmak ister. Esra'nın gözyaşları ve bebeğin masumluğu Cemal'i kararından vazgeçirmeye yetecek mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!