İnsanlık Suçu 8. bölümüyle final yapacak | İnsanlık Suçu'nın finalinde ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

İnsanlık Suçu 8. bölümüyle final yapacak | İnsanlık Suçunın finalinde ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 11:44

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken bir proje olan İnsanlık Suçu, 19 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 8. bölümüyle final yapacak. Dizinin merakla beklenen finalinde, Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf edecek ve tüm aile buna karşı çıkacak. Öte yandan Gökhan, bu birlikteliğin önüne geçmek için kirli oyunlarını gerçekleştirecek. Peki, İnsanlık Suçu'nın finalinde başka neler olacak? İnsanlık Suçu 8. bölüm fragmanında neler var?

Haberin Devamı

Başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimlerin paylaştığı ve ekranlara geldiği ilk bölümden bu yana ilgiyle izlenen dizi İnsanlık Suçu bu hafta 8. bölümüyle ekranlara gelecek. Son bölüm ayrıca dizinin final bölümü olacak. 19 Mayıs akşamı ekran serüvenini noktalayacak olan dizinin finali oldukça ilgi çekici olacak. Diziseverler şimdiden İnsanlık Suçu'nun finalinde neler olduğunu öğrenmek için 8. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. İşte, İnsanlık Suçu 8. bölüm fragmanı ve finale dair kısa bir özet...

İNSANLIK SUÇU FİNAL YAPIYOR

Cumartesi akşamlarının en iddialı dizisi İnsanlık Suçu çok konuşulacak 8. bölümüyle ekranlara veda edecek. 31 Mart Cumartesi akşamı yayın hayatına başlayan dizide, Adana’da yaşayan fakir ve hırslı bir genç olan Cemal’in, para ve güç için neleri feda edebileceğinin hikayesi anlatılıyordu. Final öncesi merakla beklenen 8. bölüm fragmanı ise izleyicilerle paylaşıldı. Dizinin finalinde, Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini söyler. Fakat bu ilişki için herkesten sert tepki alır. Gökhan, bu birlikteliğin önüne geçmek için kirli oyunlarını gerçekleştirir ve Suna'ya seçim şansı bırakmaz. Suna ise ne diyeceği konusunda kararsızdır. Suna ve Cemal, birlikte çıkacakları bu yolda farklı bir hayat için aile ile olan bağlarını koparacaklar mı?

Haberin Devamı

İNSANLIK SUÇU'NUN GENEL KONUSU?

Yapımını Pastel Film’in üstlendiği, başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı dizinin senaryosu Can Sinan kaleme alırken, yönetmenliğini ise Barış Yöş'ün üstlendiği dizinin genel konusu ise şöyle;

Adana’nın yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Cemal, garsonluk yaparak tüm ailesine bakmaya çalışmaktadır. Hep bir çıkış yolu arayan Cemal’in çaresizliği ağır hasta babasının ölümüyle daha da büyümüştür. Bu acı olayın hayatını kökünden değiştireceğinin ise henüz farkında değildir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e İstanbul’da zengin bir amcası olduğunu söylemiştir. Varlıklı bir akrabası olduğunu öğrenmek sefalet içinde büyüyen Cemal’i derinden sarsar. Ülkenin sayılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir’in ortaya çıkıp, yeğenine sahip oldukları zenginlikten pay vaat etmesiyle Cemal’in aklı iyice karışır. Annesi Hülya, yılların verdiği husumet ve geçmişin kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den ve çevresinden uzak tutmak ister. Ancak Cemal’in yaşamı çoktan geri dönülmez bir yola girmiştir. Annesinin tüm engel olma çabalarına rağmen kaderinden kaçamayan Cemal, amcasının teklifini kabul etmeye mecbur kalacaktır. İstanbul’da yepyeni bir dünyaya adım atan Cemal, Gökdemir ailesine kendini kabul ettirmeye çabalarken kuzeniyle nişanlı olan Suna’ya âşık olmaktan da kendini alıkoyamayacak ve kendini bambaşka hayallere kaptıracaktır. Ne var ki peşini bırakmayan günahları onun umutlarını kısa sürede paramparça etmeye yetecektir. Cemal’in önünde artık sonu belirsiz, çetin bir yolculuk başlamıştır.

BAKMADAN GEÇME!