İlham veren dizi karakterleri

Güncelleme Tarihi:

İlham veren dizi karakterleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 10:51

Televizyon ekranında her sene onlarca dizi karakteri ile tanışıyoruz ve hayatımızın bir köşesinde yaşatmaya başlıyoruz. Onlarla gülüyor, onlarla hüzünleniyor, çoğu zaman da onlardan ilham alıyoruz. Geçmiş yıllara gidersek, liste oldukça kabarır… Son yılların ilham veren dizi karakterlerini sizler için listeledik!

Haberin Devamı

YAMAN KOPER (MEDCEZİR)

İlham veren dizi karakterleri

İnsanların karşısına birçok şans çıkabilir, önemli olan karşına çıkan şansları nasıl yönlendirdiğindir. Yaman’ın hayatı, “şanslı” olduğunu söyleyebileceğimiz türden bir tesadüfle kökünden değişti. Ama bu, Yaman’ın karşısına çıkan engellerin azalması değil, artması anlamına geliyordu. Hepsiyle tek tek mücadele etti ve hem aşkını kazandı, hem de kendisinden hiçbir zaman taviz vermedi. Karanlık bir dünyaya doğan Yaman Koper’in, olanca gücüyle çabalayıp kendi dünyasını aydınlattığı ilham verici hikayesini unutmak mümkün değil!

 

Haberin Devamı

KUZEY TEKİNOĞLU (KUZEY GÜNEY)

İlham veren dizi karakterleri

Kuzey, her zaman hayatın köşesinde yaşamaya mahkum olan ve “değersiz” kılınmaya çalışılan bir adamdı. Sevdiği kadını da, geleceğini de Güney’e feda etmişti ve sadece hapishanede değil, hayatında da karanlık bir hücreye hapsolmuştu. Bu hücreden çıkmak da Kuzey’in elindeydi. Çabaladı, temiz kalbini her zaman korudu ve hiçkimsenin onu durdurmasına izin vermedi. Hayallerini ve hayatını söke söke geri aldığında, karanlık geçmişine de bir sünger çekti. Biz de onun hikayesini aklımızın bir köşesine not ettik.

 

HÜLYA CEVHER (HAYAT ŞARKISI)

İlham veren dizi karakterleri

Hayatının her anında, hedeflerine ulaşmak için durmaksızın çabalayan Hülya Cevher’i es geçmek olmaz! Çocukluk hayalleri ve çocukluk aşkını yıllar boyunca yanında taşıyarak, onların uğruna büyük bir savaşa, hiç korkmadan girdi Hülya ve bu yolda öğrettiği en temel şey de asla pes etmemek oldu! Hülya’nın hikayesinin nasıl sonlanacağını henüz bilmiyoruz ama bildiğimiz bir şey var; hiçbir zaman pes etmeyecek ve son ana kadar savaşmaya devam edecek, her şeye rağmen…

 

Haberin Devamı

FATMAGÜL KETENCİ ILGAZ (FATMAGÜL’ÜN SUÇU NE?)

İlham veren dizi karakterleri

Fatmagül, yaşadığı ağır travmaya rağmen hayatını kaldığı yerden eline alabilmesi ve adımlarını her geçen gün yere daha sağlam bir şekilde basabilmesiyle aklımızın, kalbimizin en güzel köşesinde yerini kaptı. Sadece kendisi güçlü durmadı, etrafındaki herkesi ayakta tutmayı da başardı. Her şey bittiğinde ise; gözümüzün önünde Fatmagül’ün gözyaşları değil, umutla gülümsemesi kaldı!

 

DENİZ ASLAN (SEVİYOR SEVMİYOR)

İlham veren dizi karakterleri

İnsanın hayatında her şey, her zaman olağan seyrinde ilerlemez. Deniz’in hayatında da hiçbir şey olağan seyrinde ilerlemedi ve yıllar sonra çocukluğunun en güzel hatırasıyla karşılaştığında ondan kaçmak zorunda kaldı. Tabii bu, kendisinden kaçtığı anlamına gelmiyordu. Hiçbir zaman geri adım atmadı ve hiçbir zaman kendisini ezdirmedi. Hayata karşı farklı ve renkli bakışıyla, hepimizin olaylara daha renkli bir yerden bakmamızı sağladı. Biz de Deniz’i alıp, en özel yerde sakladık!

 

Haberin Devamı

ALİ MERTOĞLU (GÜNEŞİN KIZLARI)

İlham veren dizi karakterleri

Bir insanın sevmeyi ve sevilmeyi öğrendiği yer, ailedir. Ali, ailesinde sadece yalnızlığı öğrendi ve yıllar boyunca bununla mücadele etmeye çalıştı. Kendisini yalnızlığının içinde korumaya çalışsa da hayatın ona dair planları bununla sınırlı değildi. Tüm zorlukların ve çamurun arasından inci misali çıkarıp koruduğu aşkına tutunarak ayakta kalmaya çalıştı. En sonunda tüm sert kabuğundan arındı ve kalbini ortaya koydu. Biz de Ali’yle birlikte hayatın hiçbir zaman ertelemeye gelmeyeceğini gördük!

 

NİHAN SEZİN (KARA SEVDA)

İlham veren dizi karakterleri

Haberin Devamı

Nihan, hayatını “fedakarlık” üzerine kuran bir kadın… Kardeşi, annesi, babası, sevdiği adam, çocuğu… Hiç değişmiyor ve Nihan, her seferinde bir başkası için kendisini feda etmek zorunda kalıyor ama hiçbir zaman, karşısına çıkan engellerle yüzleşmekten de korkmuyor. Her zaman daha güçlü, her zorlukta daha sağlam duruyor. Ne kadar çaresiz olursa olsun, gururunu ayaklar altına almıyor. Biz de Nihan’ın her şeye rağmen, hep daha güçlü durmasından ilham alıyoruz!

 

AHMET POYRAZ KARAYEL (POYRAZ KARAYEL)

İlham veren dizi karakterleri

Hayata şarkı en güçlü silahın, alaya almak ve zorlukları kahkahalarla karşılamak olduğunu söyleyenler asla yanılmıyorlar. Poyraz, başına ne gelirse gelsin dönüp her aksilikle dalga geçerek yolundaki engelleri bir bir savuşturdu. Bazen, daha ağır engeller çıktığında biraz duraksamaktan başka bir tereddüt yaşamadı. Biz de onun her zaman umuda, aşka, kahkahaya ve hatta kronik mutsuzluğuna tutunduğu hikayesini en değerliler arasına kaydettik! Sen unutulacak adam mısın Poyraz?

 

Haberin Devamı

GİZEM SUBAŞI (ARKADAŞLAR İYİDİR)

İlham veren dizi karakterleri

Herkesin hayatında bir kırılma noktası vardır; kimi iyi bir tarafa doğru yönelir, kimi daha kötü bir tarafa doğru… Ama en sonunda hep bir şeylerle mücadele etmek gerekir. Gizem, babasını kaybettiği andan itibaren hayatının en büyük kırılma anını yaşamaya başladı. Çocukluğunu kaybetmişti ve elinde tutunabileceği hiçbir şeyi kalmamıştı. Kendisine karşı duran ve onu uçurumdan aşağı itmeye çalışan her şeye meydan okuyan Gizem’in hikayesinden kendimize bir ders çıkarmamak olmaz!

 

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.

 

BAKMADAN GEÇME!