İkizler Memo - Can son bölümüyle ekranlara geldi! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İkizler Memo - Can son bölümüyle ekranlara geldi Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2018 19:58

Eğlence dolu bölümleriyle cumartesi akşamları ekranlara gelen Kanal D'nin sevilen dizisi İkizler Memo - Can 6. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünde, Memo ve Can güçlerini birleştirip, birlikte para kazanmaya başladı ancak başları beladan kurtulmadı. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı İkizler Memo - Can'ın 1 Aralık'ta yayınlanan 6. bölümü yine heyecan doluydu. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. İşte, konuya ilişkin detaylar...

İkizler Memo - Can 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki farklı hayatı yaşayan iki çocuğun yollarının kesişmesini konu alan İkizler Memo – Can’ın bu haftaki bölümünde; Mahmut, Yaren’in çiçek tezgahında Osman’la görüştüğünü görünce tüfeğine davranır. Ancak, vurduğu Osman değil bir başkasıdır. Şarkıcı Aysel’in korumalığını yapan Osman yeni giyim tarzı ve kullandığı arabayla mahallede dedikodu konusu olur. Yaren bu durumdan hiç hoşnut değildir ve Osman’la araları açılır.

Haberin Devamı

Melek, Onur’dan çok etkilenmektedir. Ancak, mahallede bir hayranı daha vardır. Çiğdem’in kuzeni Zeynep bir süreliğine mahalleye gelir. Memo’nun, Zeynep’e ilgi göstermesi Çiğdem’in hiç hoşuna gitmez. Memo, Karadul Neriman ve Mahmut için bir plan yapar. Bu plan mahalleyi birbirine katacak türdendir.

İkizler Memo - Can yeni bölüm fragmanında ikiliyi yine birbirinden karışık anlar bekliyor! Memo ve Can para kazanmak için birlikte hareket etmeye karar veriyor. Ancak ikilinin başı bu defa da zabıtalarla derde giriyor. Öte yandan Onur, onun için kendini siper eden ve yaralanan, Melek'in ziyaretine hastaneye gidiyor. Can da bu durumu Memo'ya haber veriyor ancak Onur çoktan Memo'yu görmüş oluyor.

BAKMADAN GEÇME!