İkizler Memo Can'ın son bölümü heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İkizler Memo Canın son bölümü heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2019 18:45

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan İkizler Memo - Can dizisi bu hafta 21. bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizinin yeni bölümünde Osman, Yaren'in babası Mahmut'un 'Kötü Kaynana'lığı altında zor zamanlar yaşadı. Son bölümün bitmesinin ardından gelecek haftaki yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İkizler Memo - Can, 13 Nisan Cumartesi akşamı 21. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin yeni bölümü vatandaşları yine ekrana kilitledi. İşte, İkizler Memo - Can 21. bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanına ilişkin bilgi...

İkizler Memo Can'ın gelecek hafta yayınlanacak 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz. 

21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Memo ve arkadaşları mahallede bir evi buluşma yeri yaparlar. Adları da artık "Beş Parmak Çetesi"dir. Kötülere karşı olacaklardır. Osman’ın evliliği hiç de beklediği gibi gitmez. Mahmut ona ızdırap olur. Altan, Osman’dan aldığı taktikleri Matmazele uygulamaya çalışınca ortalık karışır.

Osman kurye olarak işe başlar. Tabii ki bu işte de başına türlü maceralar gelecektir.

Haberin Devamı

Dilek, Melek'i uzaklaştırma kararına uymadığı için göz altına aldırır. Memo, Dilek’e Melek’i bir daha görmeyeceğini yeter ki şikayetinden vazgeçmesini söyler.

Osman evde bir mektup bulur. Bu mektup Mahmut’un eski sevgilisine aittir. Osman, Mahmut’tan kurtulmanın yolunu bulmuştur.

 

 

BAKMADAN GEÇME!