İki Yalancı 9. bölümüyle veda edecek... İşte finalde yaşanacaklar!

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancı 9. bölümüyle veda edecek... İşte finalde yaşanacaklar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2017 16:15

İki Yalancı'nın final fragmanı izleyicileriyle buluştu. Kanal D ekranlarının romantik komedi türündeki yaz dizisi İki Yalancı bu akşam yayınlanacak olan 9. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Serkan'ın Duygu'ya gerçekleri açıklayacağı final bölümünde sürprizlerle dolu gelişmeler var. Duygu ve Serkan'ın aşkı tatlı yalanlarla başlamıştı. Peki eğlenceli bir şekilde başlayan dizinin sonunda neler yaşanacak? İşte İki Yalancı final bölümünden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Kanal D'nin yaz dizisi İki Yalancı'nın final bölümü fragmanı yayınlandı. Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in paylaştığı İki Yalancı 9. Bölümüyle final yaparak ekran macerasını noktalayacak. Peki finalde neler olacak? İşte İki Yalancı final fragmanı ve detayları!

Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin’in başrollerini paylaştığı, Serhan Arslan, Hazal Şenel, Koray Erkök, Pınar Karaman, Ahmet Kayakesen ve Rahmi Dilligil’in oyuncu kadrosunda yer aldığı İki Yalancı'nın 4 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak final bölümünde Serkan, kendisiyle ilgili tüm gerçekleri itiraf edecek. Peki Duygu gerçekleri öğrenince nasıl bir tepki verecek? İki yalancının öyküsü nasıl bitecek? İşte ilk görüntüler…

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Alp'in hırçın davranışları ve Güngör Bey'in anlattıklarını düşünen Serkan, Alp ile ilgili bilgi toplamaya ve Duygu'yu yakınında tutmaya karar vermiştir.
Seren Hanım'ın yardım isteği ve Serkan'ın aşkı arasında kalan Duygu ne yapacağını bilemez bir halde Serkan'a sığınır. İkili birbirlerine karşı koymakta zorlansa da Duygu'nun vicdan azabı çekmemek için Alp'ten ayrılamaması ilişkilerini yeni bir çıkmaza sokar.

 

 

BAKMADAN GEÇME!