İki Yalancı son bölüm ardından yeni fragman merak uyandırdı

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancı son bölüm ardından yeni fragman merak uyandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2017 10:36

İki Yalancı dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Romantik komedi türündeki Kanal D dizisi İki Yalancı’nın son bölümünde Serkan ve Duygu’nun samimi görüntüleri ortaya çıktı. Finale Alp’ın tanık olduğu manzara damga vurdu. İki Yalancı 7. bölüm fragmanıyla birlikte yeni ipuçları geldi. İşte son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet ve İki Yalancı yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

İki Yalancı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İki Yalancı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Serkan'ın herkesin içinde yaptığı evlenme teklifi şok etkisi yarattı. Serkan'a büyük öfke duyan Duygu, intikam planına hazırlandı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. 

Alp'in takıntılı tavrına şahit olan Serkan, Duygu'ya da zarar verebileceği düşüncesine kapılır. Duygu'ya olan hisleri olduğu sürece onun zarar görmesini göze alamaz ve onunla konuşmaya karar verir. Duygu ise Serkan'ın kendisini düşündüğünü farkedince ona nazlanmaya başlar. Bu ikilinin maceralı aşk hayatını yeni bölümde neler bekliyor? Serkan, gördüklerini Duygu'ya anlatacak mı? Duygu, Alp ile devam mı edecek? İki Yalancı İki Yalancı, 21 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

 

Serkan'ın herkesin içinde yaptığı evlenme teklifi şok etkisi yaratır. Serkan'a büyük öfke duyan Duygu, intikam planına hazırlanır. Yüzüğünü kaptırdığını düşünen Duygu, Serkan ile Esra'yı da ayırabilmek için kollarını sıvamaya hazırdır. Serkan ile Duygu'nun çekilmiş fotoğrafı, Alp ve Esra'yı büyük bir şaşkınlığa uğratır. Öte yandan Burcu, Cenk ile yeni bir ilişkiye başlar. Sokak ortasında ikili arasındaki romantik dakikalar artar ve Burcu, Cenk'i öper. Bu öpücüğün bir tanığı daha vardır; o da Naci... Naci, büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Burcu ile Cenk'i de büyük bir sürpriz beklemektedir.

İKİ YALANCI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!