İki beyaz yalan bir kara sevda

Güncelleme Tarihi:

İki beyaz yalan bir kara sevda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2017 15:40

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “İki Yalancı” bu akşam başlıyor. Dizi, iki gencin beyaz yalanlarla başlayan büyük sevdasını ekrana taşıyacak.

Haberin Devamı

Yapımını Tükenmezkalem’in, proje tasarımını ve senaristliğini Gani Müjde’nin üstlendiği “İki Yalancı”, bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranında olacak.
Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu dizinin başrollerinde Keremcem (Serkan) ve Yağmur Tanrısevsin (Duygu) seyirci karşısına çıkacak.

MÜZİKLERDE KIRAÇ İMZASI

Müzikleri Kıraç’a ait dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise; Serhan Arslan (Naci), Hazal Şenel (Burcu), Koray Erkök (Cenk), Pınar Karaman (Esra), Ahmet Kayakesen (Alp), Rahmi Dilligil (Cemil), İnci Şen (Merhamet), Şebnem Gürsoy (Melike), Tuna Arman (Gülsüm), Selçuk Sazak (Mümtaz), Erol Aydın (Mehmet), Aykut İspir (Burhan) ve İlsu Olcahan Kubak (Aslı).

BODRUM’DA AŞK BAŞKADIR

Seyirciyi ekrana kilitleyecek “İki Yalancı”nın konusuna gelince...
Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan
Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar.
Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran, arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili, gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler.
Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar toz pembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır.
Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek... 

Haberin Devamı

İŞTE İKİ YALANCI

SERKAN GÜRBULAK (KEREMCEM)

İki beyaz yalan bir kara sevda

Yakışıklı, kendini fark ettirecek kadar karizma bir mahalle delikanlısı.
Oto tamircisinde çalışıp sakin bir hayat sürerken birden kendini Bodrum’da, zenginlik yalanlarına bulaşmış olarak bulur. Türlü yalanlara dolanıp girdiği bu oyunda, hayatın ona hiç beklemediği bir sürprizi vardır; başka bir yalancıya âşık olmak...

 

DUYGU ERSEBİL (YAĞMUR TANRISEVSİN)

İki beyaz yalan bir kara sevda

Haberin Devamı

Mahallenin genç, güzel kızı. İşinden kovulup Bodrum’daki arkadaşı Burcu’yu ziyarete gittiğinde başına gelecekleri hayal bile etmemiş, kendini ünlü işadamı Veli Velioğlu’nun kızı olarak tanıtırken bulmuştur. Şimdi bir yanda yalanları, bir yanda ailesi ve diğer yanda da aşkı durmaktadır...

İki beyaz yalan bir kara sevda

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!