İçimdeki Fırtına 2. bölüm fragmanında kavga devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

İçimdeki Fırtına 2. bölüm fragmanında kavga devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 20:24

İçimdeki Fırtına 2. bölüm fragmanında Ezgi ile Deniz arasındaki kavga kaldığı yerden devam ediyor. Bir adam için kavga eden iki kız kardeşin hikayesini anlatan İçimdeki Fırtına 2. bölüm fragmanında Ezgi, planlarına kaldığı yerden devam etmektedir. Öz kardeşi olmasına rağmen Deniz'in bu hayatta olmasına pek memnun olamayan Ezgi, İçimdeki Fırtına 2. bölüm fragmanında yine elinden geleni yapacak

Haberin Devamı

İçimdeki Fırtına 2. bölüm fragmanında kavga ve çekişme kaldığı yerden devam ediyor. İki kardeş arasındaki hummalı çekişme, şiddetini arttırarak devam ediyor. İçimdeki Fırtına 2. bölüm fragmanında Deniz'i sevdiğini resmen ilan eden Emre, farkında olmadan Ezgi'yi daha da hırslandıracak bir hamle yapmıştır. Peki, İçimdeki Fırtını 2. bölüm fragmanında bu hamle karşısında Ezgi ne gibi bir oyun kuracaktır? İşte, merak edilemn detaylar

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Deniz’in ölümünden kısa bir süre sonra Ezgi, hem Emre ile evlenmiş hem de Deniz’in tasarımlarını kendi tasarımları olarak göstererek Deran Holding’in tasarım departmanının başına geçmiştir. Aradan geçen beş yıl süresince Emre, Deniz’i tam olarak unutamasa da Ezgi ile evliliğini sürdürmüş ve hayatını olduğu gibi kabul etmiştir. Ezgi mutludur. 

Haberin Devamı

Hastalığı sebebi ile beş yıldır Amerika’da tedavi gören Nusret Deran tamamen iyileşmiş olarak İstanbul’a döner. Yanında, yıllardır kayıp olan ve beş yıl önce Fırat tarafından bulunarak dedesine kavuşturulan Elif Deran ve küçük oğlu da vardır. Nusret Deran, Deran Holding ‘e gittiği gün torunu Elif’i, Emre ve Ezgi ile tanıştırır. Bu tanışmada karşısında Deniz’i gören Ezgi bir an bile bu kızın Elif Deran olduğuna inanmaz. Deniz sapasağlam karşısında durmakta, gözünün içine bakarak tebessüm etmektedir. Emre ise şok olur. Karşısında gördüğü genç kadın Deniz’e ikizi kadar benzemektedir. Geçmişte Deniz’e karşı hissettiği duygular hızla su yüzüne çıkar. Ezgi, kocasının Deniz’in yaşadığını bilmesini istemez ve Deniz’in Elif Deran olarak bilinmesini destekler. Ezgi ile Deniz’in savaşı gözlerden uzak yürüyecektir. Ezgi, Elif hakkında bilgiler toplamaya başlar. Hedefi Nusret’e yanındaki kızın gerçek torunu olmadığını ispat ederek Deniz’den kurtulmaktır. Oysa Elif Deran’ın (Deniz’in) arkasında büyük bir gizem vardır ve bu gizemlere Fırat varken ulaşmak imkansıza yakındır. Fırat’ın da en az Deniz kadar ödeteceği bedeller vardır ve yıkılması çok zor bir adamdır. 

Haberin Devamı

DİZİNİN KONUSU

Genel Hikaye ;Tüm çocukluklarını birlikte, dayanışma içerisinde geçiren iki kız kardeşin zamanla birbirinin can düşmanı olmasını anlatan hikaye, hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesi, geçmiş sırların ortaya çıkması ile bambaşka bir derinlik kazanır.

Birbirinin tüm huylarını, zaaflarını bilen bu iki kardeş, kıyasıya girdikleri gizli savaşta tüm zekalarını kullanacak ve birbirlerini can evinden vurmak için sahip oldukları imkanları ortaya serecektir. Oysa bu savaş ikisi arasında kalamayacak kadar büyüktür. Bilmeden, geçmişin üzerine çekilmiş olan bir perdeyi aralamış, gözlerden gizlenmiş pek çok sırrın su yüzüne çıkmasına sebep olmuşlardır. Onların dahi kontrol edemeyeceği eski hesaplar devreye girdikçe kardeşler birbirlerini yıkmakla, birlikte hareket etmek arasında sık sık bocalayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!