İçerde’nin Yusuf Müdür’ü Mustafa Uğurlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İçerde’nin Yusuf Müdür’ü Mustafa Uğurlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 16:24

Mustafa Uğurlu, İçerde dizisindeki macerasını noktaladı. Organize Şube Müdürü Yusuf'u canlandıran usta oyuncu diziye veda etti. Hüzünlü veda sahnesi ardından Mustafa Uğurlu’nun özel yaşamı yeniden gündeme geldi. Peki, İçerde’nin Yusuf Müdür’ü Mustafa Uğurlu kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Uğur Yücel gibi ekranların sevilen yüzlerinin başrollerini paylaştığı İçerde’nin dünkü bölümüne Mustafa Uğurlu’nun canlandırdığı Yusuf Müdür’ün vedası damga vurdu. Yusuf Müdür (Mustafa Uğurlu) baş düşmanı Celal Duman (Çetin Tekindor) tarafından vurularak öldürüldü. Duygusal veda sahnesi ardından gözler Mustafa Uğurlu’nun özel yaşamına çevrildi. İşte, pek çok dizi projesi ve tiyatro oyununda yer almış olan Mustafa Uğurlu’nun hayatı!

Ahmet Uğurlu'nun kardeşi  Türk tiyatro ve sinema oyuncusu Mustafa Uğurlu,  25 Kasım 1955 yılında doğdu. İlk olarak, 1993 yılında Turgut Özakman‘ın senaryosunu yazdığı Rıza Beyler adlı dizi ile ekran karşısına çıktı. Mustafa Uğurlu, 1997 yılında senaryosunu Mustafa Altıoklar ve Metin Kaçan‘ın yazdığı ve yönetmenliğini Mustafa Altıoklar‘ın yaptığı“Ağır Roman” adlı sinema filminde başrollerde Okan Bayülgen, Müjde Ar, Savaş Dinçel, Küçük İskender ve Burak Sergen ile birlikte oynadı. 1999 yılı Mustafa Altıoklar yapımı “Asansör” filminde Mustafa Uğurlu, Arzu Yanardağ ile başrolü paylaştı.

Haberin Devamı

2015 yılında TRT1‘de yayınlanan “Milat” dizide İstihbarata Karşı Koyma Başkanlığı’nın başındaki Müsteşar Yardımcısı rolünü Demir Karahan oynarken, Mustafa Uğurlu kötü adam karakteri Asaf Demirci’yi canlandırdı. Diğer rollerde Ufuk Bayraktar, Burcu Kara, İlhan Şeşen, İsmail Filiz ile beraber rol aldı. 2015 yılında senaryosunu yazıp yönetmenliğini Özcan Alper‘in yaptığı “Rüzgarın Hatıraları” adlı sinema filminde Onur Saylak, Tuba Büyüküstün, Sofia Khandemirova, Murat Daltaban, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Menderes Samancılar, Nihat İleri rol aldılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!