İçerde son bölüm ile duygulandırdı! 37. bölüm fragmanında şok bakış!

Güncelleme Tarihi:

İçerde son bölüm ile duygulandırdı 37. bölüm fragmanında şok bakış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 07:53

İçerde son bölümün ardından 37. yeni bölüm fragmanında Celal için zorlu günler başlıyor. Eşi Yeşim'i yanından uzaklaştıracağını her fırsatta dile getiren Celal, bu kez istediğini gerçekleştirmiştir. İçerde 37. yeni bölüm fragmanında Celal'in verdiği bu kararı eleştiren Mert, bir çocuğu annesinden ayırmanın çok kötü bir durum olduğunu dile getirmiştir. İşte, İçerde 37. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İçerde'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde Sarp ve Mert kardeş olduklarını öğrendiler. Kudret ise Celal'i bitirmek için bir dizi plan hazırladı fakat sonuç Kudret'in ölümü ile sonuçlandı. Peki İçerde'nin son bölümünde başka neler yaşandı? İşte İçerde son bölüm ve yeni bölümden ilk sahne

YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNEYİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yıllardır birbirlerinden nefret eden Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Küçük yaşta yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine bulmuşlardır. Ancak önce Celal’in işini bitirmeleri gerekmektedir. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

Haberin Devamı

Sarp ve Mert’in nefes kesen, unutulmaz düellosunda iki taraf da kaçmayı başardı. Sarp, düşmenin etkisiyle hastaneye kaldırılırken, bu esnada Celal boş durmayıp Füsun’u kaçırttı. Korktuğu başına gelen Mert, Celal’e Füsun’a karşılık Sarp’ın hayatını teklif Füsun’un, Mert’le olan yüzleşmesi ekran başındakilere duygusal anlar yaşatırken, Celal ile Mert arasındaki pazarlıktan habersiz olan Sarp, Mert ile birlikte annesini kurtarmak için harekete geçti. Sarp, annesini kurtardı ama Celal’in tuzağına düşmekten kurtulamadı.

Silahların konuştuğu ve Celal’in Sarp’ı, Mert’in öldürmesini istediği dakikalar heyecanı ve gerilimi doruk noktasına taşırken, bu büyük hesaplaşmanın şoke edici anı Yusuf Müdür’ün, Celal tarafından vurularak hayatını kaybettiği dakikalar oldu. Sarp’ın öldüğünü sanan Yusuf Müdür’ün, onun yaşadığını fark ettikten sonra hayata gözlerini yumduğu an izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yusuf Müdür’ün ölümü, sosyal medya mecrası Twitter’ın da gündemine oturdu. #soluksuziçerde etiketi dışında dizinin hayranlarının açtığı #Yusuf etiketi, bölüm yayının ardından TT listesinde üst sıralara yerleşti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!