İçerde dizisi yayınlanan yeni bölümden ilk sahnesiyle nefes kesti! Sarp ve Mert'in planı ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi yayınlanan yeni bölümden ilk sahnesiyle nefes kesti Sarp ve Mertin planı ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 19:13

İçerde dizisinin ekranlara gelen yeni bölümden ilk sahne fragmanı izleyicileri ekran başına kilitledi. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken dizi İçerde'nin son bölümünde kardeş olduklarını öğrenen Sarp ve Mert’in duygu yüklü buluşması izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yeni bölüm fragmanında Kudret ve Celal arasındaki savaşın iyice kızıştığı dikkatleri çekiyor. Celal ve Kudret arasında büyük çatışmalar çıkacağı artık kesinleşiyor. İşte, İçerde dizisi yayınlanan yeni bölümden ilk sahne fragmanı.

Haberin Devamı

İçerde dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren milyonları ekran başına kilitleyen dizi İçerde'nin yeni bölüm fragmanından ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan ilk sahnede Celal ve Kudret savaşının iyice kızıştığı ve ortalığın karışacağı gözlemleniyor. Öte yandan yeni bölümde Sarp ve Mert'in nasıl bir plan içerisine gireceği de merak uyandıran bir durum oldu. İşte, İçerde dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

SON BÖLÜMDE OLANLAR

Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir.  Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır. 

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.

Haberin Devamı

YUSUF MÜDÜR NASIL ÖLDÜ?

Silahların konuştuğu ve Celal’in Sarp’ı, Mert’in öldürmesini istediği dakikalar heyecanı ve gerilimi doruk noktasına taşırken, bu büyük hesaplaşmanın şoke edici anı Yusuf Müdür’ün, Celal tarafından vurularak hayatını kaybettiği dakikalar oldu. Sarp’ın öldüğünü sanan Yusuf Müdür’ün, onun yaşadığını fark ettikten sonra hayata gözlerini yumduğu an izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yusuf Müdür’ün ölümü, Twitter’ın da gündemine oturdu. #soluksuziçerde etiketi dışında dizinin hayranlarının açtığı #Yusuf etiketi, bölüm yayının ardından TT listesinde üst sıralara yerleşti. 

İçerde dizisi yayınlanan yeni bölümden ilk sahnesiyle nefes kesti Sarp ve Mertin planı ne olacak

Haberin Devamı

LEVENT CAN KİMDİR?

İçerde’nin yeni müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak olan Levent Can, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Aile Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu; son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırmıştı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş rol aldığı diziler arasındadır. Pek çok projede yer alan Levent Can, son olarak başrolünü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde Selim karakterini canlandırmıştı.

BAKMADAN GEÇME!