İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Sarp bu işten nasıl kurtulacak?

Güncelleme Tarihi:

İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Sarp bu işten nasıl kurtulacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 11:51

İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Yusuf müdürün yerine gelen kişi, soruşturmayı ele almaya başlayacak. Yusuf müdürün oğlu da bu soruşturmanın bir parçası olacak. İçerde 35. yeni bölüm fragmanında cinayet suçu üzerine yıkılmak üzere olan Sarp, bu suçlamadan nasıl sıyrılacağını bilememektedir. Peki, İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Sarp'ın düğümü nasıl çözülecek? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Celal'in tüm pisliğini fark eden Mert, içten içe kan ağlamaktadır. Her ne kadar aralarında sorunlar olsa da, beraber çalıştığı müdürünün cansı bedenini görmesi, İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Mert'i derinden yaralamıştır. Her şeyin karmakarışık bir hal aldığı İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Sarp ise ne yapacağını bilememektir. Peki, Sarp bu çıkmazdan sıyrılabilecek  midir? İşte, detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.

Haberin Devamı

İÇERDE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

İçerde dizisinin 39. bölüm ile ekranlara veda edeceği iddialar arasında yer alıyor. Bu tarih 12 Haziran tarihine tekabul etmektedir.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Mert Sarp'ın polis olduğunu deşifre etmiştir. Bundan sonra Mert de Sarp da İçerde değildir ve artık ezeli birer düşmandırlar. Mert, tüm gerçekleri Celal'e anlatmak ister ama Fusün ve Eylem'in hayatını tehlikeye atmamak için bu bilgiyi gizler. Mert Sarp'ın cezasını Kudret'ten sonra kesmeye kararlıdır. Kudret'ten paraları alan Alyanak, herkesin dengelerini değiştirecek çok değerli bilgilerin olduğu dosyalar bulur. Bunu üzerinde Celal'i bitirmek için harekete geçer. Bütün bunlardan habersiz olan Sarp ve Mert yeni bir plan yaparlar. Celal, Kudret'i yok etmek için yeni yollar denemektedir. Kebapçı Celal, kendisinden saklanan gerçekleri öğrenince sıcak savaşı başlatır. Artık İçerde kılıçlar kuşanılıp, taş üstünde taş kalmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!