İçerde dizisinin yayınlanan 36. bölüm ilk sahne fragmanında Kudret ve Celal savaşı başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisinin yayınlanan 36. bölüm ilk sahne fragmanında Kudret ve Celal savaşı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 19:04

İçerde dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça duygusal ve heyecan dolu dakikalar yaşattı. Hemen hemen herkes tarafından büyük bir ilgi alakayla takip edilen İçerde dizisinin son bölümünde Sarp ve Mert kardeş olduklarını öğrendi ve ortaya çok dikkat çekici bir sahne yansıdı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından İçerde dizisinin yeni bölümünde ilk sahne ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölüm ilk sahne fragmanında ise Celal ve Kudret arasında savaşın son noktasına gelindiği görüldü. İşte, İçerde dizisi 36. yeni bölümünden ilk sahne!

Haberin Devamı

İçerde 36. yeni bölüm fragmanında bıçak artık kemiğe dayanıyor. Celal'in arkasını düşünmeden gerçekleştirdiği operasyonlar ve Yusuf müdürü öldürmesi, Mert için bile dayanılmaz bir hale gelmiştir. Son bölümde abisi Sarp ile sarılırken görüntülenen Mert, son bölümün ardından İçerde 36. yeni bölüm fragmanında Celal'e karşı nasıl bir oyun oynayacaktır? İşte, İçerde 36. yeni bölüm fragmanı ve Alyanak-Kudret ikilisi arasında geçen ilişkinin detayları

İŞTE İÇERDE'NİN YENİ BÖLÜMÜNDEN İLK SAHNE

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir.  Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.

Haberin Devamı

YUSUF MÜDÜR NASIL ÖLDÜ?

Silahların konuştuğu ve Celal’in Sarp’ı, Mert’in öldürmesini istediği dakikalar heyecanı ve gerilimi doruk noktasına taşırken, bu büyük hesaplaşmanın şoke edici anı Yusuf Müdür’ün, Celal tarafından vurularak hayatını kaybettiği dakikalar oldu. Sarp’ın öldüğünü sanan Yusuf Müdür’ün, onun yaşadığını fark ettikten sonra hayata gözlerini yumduğu an izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yusuf Müdür’ün ölümü, Twitter’ın da gündemine oturdu. #soluksuziçerde etiketi dışında dizinin hayranlarının açtığı #Yusuf etiketi, bölüm yayının ardından TT listesinde üst sıralara yerleşti. 

İçerde dizisinin yayınlanan 36. bölüm ilk sahne fragmanında Kudret ve Celal savaşı başlıyor

Haberin Devamı

LEVENT CAN KİMDİR?

İçerde’nin yeni müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak olan Levent Can, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Aile Bağları dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan oyuncu; son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırmıştı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Rüzgarlı Bahçe, Kısmet Değilmiş rol aldığı diziler arasındadır. Pek çok projede yer alan Levent Can, son olarak başrolünü Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaştığı İçimdeki Fırtına dizisinde Selim karakterini canlandırmıştı.

 

BAKMADAN GEÇME!