İçerde dizisi son bölümüyle ekran başına kilitledi! 14. bölüm fragmanında şoke eden sahne

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi son bölümüyle ekran başına kilitledi 14. bölüm fragmanında şoke eden sahne
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 20:03

İçerde dizisi yeni bölüm öncesi yayınlanan 14. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça hareketli dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve soluksuz izlenen dizisi İçerde yeni bölümüyle pazartesi akşamı sevenleriyle buluşacak. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanı, 14. bölümün oldukça hareketli geçeceğinin sinyalini verdi. Dizinin yayınlanan son bölümünün final sahnesinde, Sarp'ın Köstenceli'nin koltuğuna geçtiği anlar izleyicileri hayrete düşürdü. Peki, İçerde 14. bölüm fragmanında gizli dosya Mert'in eline geçecek mi? İşte, İçerde 14. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İçerde 14. yeni bölüm fragmanında yeni olayların fitili resmen ateşleniyor. Yusuf müdürün işi bırakacağı ve istifa edeceğini duyurması üzerine dosyaya bakacak yeni bir adama ihtiyaç olmuştur. İçerde 14. bölüm fragmanında o isim kesinlikte Met komiser olacaktır. Ekrana yansıyan İçerde yeni bölüm fragmanında Sarp'ın gizli görev dosyasını Mert'e teslim eden Yusuf müdür karşılığında nasıl bir tepki alacaktır? Bu durum Sarp'ın Celal üzerindeki etkisini nasıl değiştirecektir. İşte yeni bölüm öncesi bazı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sarp'ın Umut koda adıyla Köstenceli'den kalan koltuğa oturması, camianın dengelerini alt üst edecek. Fakat Sarp'ın bu planını bozması muhtemel en büyük isim ise Yusuf müdür olacak. Yusuf müdürün istifasıyla birlikte Sarp'ın içeride yer aldığı tüm gizli görevleri Mert'e devretmesi, genç komiserin tavrını nasıl şekillendirecek?

Haberin Devamı

Mert, Celal’in kendisinden ve Melek’ten sakladığı bazı gerçekler olduğunu düşündüğü için Celal’e bir oyun oynayıp Coşkun'muş gibi Celal'e mesaj attı. Mert de buluşma noktasına gidip ona da mesaj geldiğini ve Coşkun'un gerçekten yaşadığını ve onu gördüğünü söyledi. Celal, Köstenceli'nin mallarıyla ilgili sevkiyatı polise ihbar edenlerin kimler olduğunu öğrendi. Bu süreçte karşısına çıkan avukat, Celal'e "patron” diye bahsettiği kişinin Köstenceli'den boşalan yere geçeceğini söyledi. Ailesi olduğunu öğrenen Mert, Coşkun’un izini sürmeye devam etti. Coşkun ise yeni planlar kurma peşinde Metin’in evinin adresini buldu. Celal Mert'e ulaşamayınca evine gitti ve her şeyi anlatacağını söyleyip, Melek'in onun öz kızı olduğunu söyledi. Yusuf Müdür, Sarp ile buluşup görevinden istifa ettiğini ve Mert'e bu gizli görevi devredip kabul ederse birlikte çalışacaklarını iletti. Mert'in Coşkun'un evini bulup onu beklediği ve avukatın Leyla ile birlikte "patron"un yanına gittiği heyecan dolu final sahnesinde avukat'ın "Her şey istediğiniz gibi Umut Bey" dediği ve patronun Sarp olduğunun anlaşıldığı anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Haberin Devamı

İşte merakla beklenen bölüm öncesi kısa bir fragman 

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yeni bölümde Mert, Kebapçı Celal’in kendisinden ve Melek’ten sakladığı bazı gerçekler olduğunu hissetmeye başlar. Duyduğu kuşkuyu Melek’le de paylaşır. Mert şüphelerinde haklı olup olmadığını öğrenmek için Celal’e bir oyun oynar. Öte yandan Yusuf Müdür de Sarp’ın polislikten vazgeçmesine engel olmak için son bir hamle yapar. Celal, Köstenceli'nin mallarıyla ilgili sevkiyatı polise ihbar edenlerin kimler olduğunu öğrenmeye çalışır. Karşısına çıkan bir avukat “patron” diye birinden bahseder. Sarp, Celal ve adamları gizemli patronun peşine düşerler. Ailesi olduğunu öğrenen Mert, Coşkun’un izini sürmeye devam eder. Coşkun yeni planlar kurmanın peşinde Metin’in evini araştırmaya başlar. Füsun ve çocuklarına ulaşmak istiyordur.

Haberin Devamı

Sarp ve Yusuf müdür arasında şaşırtan gelişmeler olmuş, ikili arasındaki diyalog merak uyandırmıştı. Sarp ona gelen kimliği belirsiz aramaların Yusuf müdür olduğunu öğrendi. Gerçeği öğrenen Sarp, yoluna yalnız devam etme kararı aldı. Füsun için Umut’u arayan Mert ise Coşkun'un hayatta olduğunu öğrendi. Yusuf, Necip Uyanık kılığında Sarp ile tekrar iletişime geçti. Sürekli karşı karşıya gelmelerine rağmen birbirinden haberdar olmayan iki kardeşin yolu hiç ummadıkları bir yerde kesişir.

BAKMADAN GEÇME!