Hekimoğlu bu hafta neden yok? Hekimoğlu dizisi yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Hekimoğlu bu hafta neden yok Hekimoğlu dizisi yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2020 14:58

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi, bu hafta ekran macerasına ara verdi. Ateş Hekimoğlu ve karşılaştığı vakaları ekrana getiren Hekimoğlu dizisinin bu hafta ekranlara gelmeyecek olması dizinin hayranlarını meraklandırdı. Hekimoğlu bu hafta neden yok sorusuna yanıt arayan izleyenler bir yandan da Hekimoğlu yeni bölüm tarihini merakla araştırıyor. Peki, Hekimoğlu dizisi yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan diziyi takip eden ve tekrar bölümü ile karşılaşan pek çok kişinin araştırdığı konu olmaya başladı. Hekimoğlu yeni bölümü neden yok ve ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap arayan seyirciler, internet üzerinden konuyla ilgili herhangi bir duyuru yayımlayıp yayımladığını merak ediyor. Peki, Hekimoğlu yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Hekimoğlu yeni bölümü hakkında detaylı bilgiler

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜMÜ NEDEN YOK VE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hekimoğlu'nun yeni bölümü, yapılan reklam anlaşmaları dolayısıyla 14 Ocak Salı günü ekranlarda olacak.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Ateş Hekimoğlu, hastanesinin tıbbi tanı uzmanlığı departmanının başındaki doktordur. Kendini aşırı beğenmesi, takıntılı davranışları, insanları önemsememesi ve boşvermişlik gibi özelliklerine rağmen ünü dört bir yana yayılmış müthiş biridir. Uzmanlık alanı, bulaşıcı hastalıklardır. Hiç kimsenin tanı koyamadığı hastalara bir bakışta tanı koyarak onların hayatlarını kurtarmaktadır. Hastalarla, zorunlu kalmadıkça doğrudan temasa geçmemeyi tercih eder, ancak ekibindeki doktorların psikolojilerini de sürekli olarak bozmaktadır.

Haberin Devamı

HEKİMOĞLU SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hekimoğlu 24 Aralık Salı yayınlanan son bölümde Hekimoğlu, Deniz’in hastalığını incelerken, her türlü ipucunu değerlendirirken, akla gelmedik yöntemler kullanır. Sınırları zorladıkça hem çocuğun ebeveynleriyle hem de İpek’le çatışmalar yaşar.  Ne olursa olsun bildiğini okuyan Hekimoğlu sonunda yine haklı çıkmayı başarır. Hekimoğlu'nun bu başarısı İpek ve Orhan'ı da epeyce mutlu eder. Onun zor biri olduğunu bilen İpek aynı zamanda çok da başarılı bir doktor olduğunu görmezden gelmez. Öte yandan yakın arkadaşı Orhan'daki değişim de Hekimoğlu'nun dikkatinden kaçmaz. Onun özel hayatındaki sıkıntıyı fark eden Ateş Hekimoğlu, tek arkadaşı olan Orhan'ın derdine ortak olmak ister ancak Orhan henüz ona olanları anlatma konusunda kararlı değildir.

Haberin Devamı

Hekimoğlu'nun son bölümünü aşağıdaki ekran üzerinden izleyebilirsiniz;

BAKMADAN GEÇME!