Hayat Sırları dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Sırları dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 23:07

Hayat Sırları dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Hayat Sırları'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Ayşen, Kuzgun‘ları binadan atma tehdidi ile Seher’den sonsuza kadar kurtulmayı hedefledi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Hayat Sırları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Sırları dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Seher kızını bulmak için gittiği Adana’da karşısında Burak’ı buldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Hayat Sırları dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Sırları dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.



YENİ BÖLÜMDEN NELER OLACAK?

Ayşen, Kuzgun‘ları binadan atma tehdidi ile Seher’den sonsuza kadar kurtulmayı hedeflemektedir. Seher kızını bulmak için gittiği Adana’da karşısında Burak’ı bulur. Kendisini terk eden babanın Mustafa Kuzgun olduğunu öğrenen Hakan, intikam için Şirin ile ilgili bir plan yapar. Hakan başına nasıl bir bela aldığını henüz bilmemektedir. Tekgöz’ün Kuzgunlar’dan istediği bir şey vardır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Burak, hala unutamadığı büyük aşkı Seher’den geçmişin hesabını sormakta, Seher ise büyük sırrının açığa çıkmasından korkarak çok acı çekse de Burak’ tan uzak durmaya çalışmaktadır.

Mustafa kapısına kadar dayanan korkutucu geçmişin ortaya çıkma ihtimali ile köşeye sıkışır.

Şirin’in çalıştığı kanalda oyunculuk teklifi alan Hakan yıllar sonra babasının kimliğine ulaşmıştır. Babasının ve ailesinin karşısına çıkmaya ve onlara hayatı zehir etmeye hazırlanmaktadır.

Kemal’in gizli mesleği açığa çıkmış, Mustafa’nın oğluyla ilgili bütün planları suya düşmüştür. Ayşen yıllar önce kurtulduğunu sandığı Seher’in tekrar oğlunun hayatına girdiğini öğrenince Seher ve ailesine büyük bir darbe indirir. 

BAKMADAN GEÇME!