Hayat Şarkısı dizisi final bölümüyle ekranlara veda etti! Final bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisi final bölümüyle ekranlara veda etti Final bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 23:27

Hayat Şarkısı dizisi bu hafta ekranlara gelen final bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Hayat Şarkısı'nın final bölümünde heyecan doruktaydı. Dizinin final bölümünde ardı ardına gelen güzel haberlerle rahat bir nefes alan Cevher Ailesi'ni son derece sarsıcı bir sürpriz bekliyordu. İşte, Hayat Şarkısı final bölümünde yaşananlar.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı final bölümüyle bu akşam izleyicilere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşattı. Sıcacık ve samimi öyküsüyle tam bir aile dizisi olan Hayat Şarkısı bu akşam yayınlanan final bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Final bölümünde Hülya, çok zor bir kararla karşı karşıya kaldı. Kerim ve Hülya'nın mutlu bir hayata devam etmesi beklenirken oluşacak sorun tüm dengeleri alt üst etti. İşte Hayat Şarkısı final bölümü hakkında detaylar.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK

Sınavlarını başarıyla tamamlayan Zeynep, Hülya tarafından çok zor bir operasyon için görevlendirilir. Bayram, Süheyla ile gittikçe kötüye giden ilişkisini kurtarabilmek için oğullarından yardım alır ancak çabaları yine hüsranla sonuçlanır. Ardı ardına gelen güzel haberlerle rahat bir nefes alan Cevher Ailesi'ni son derece sarsıcı bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kerim, Mahir ve Bayram yaptıkları başarısız operasyon denemeleri sonrasında kendilerini terapistin karşısında bulurlar. Bu arada Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gitgide artmaktadır.

Kerim artık bütün bunlara bir son vermeye karar verir ancak ne yapacağını bilememektedir. Çözüm yolu yine Mahir’den gelir. Kerim’in bu son manevrası Hülya’nın yelkenlerini indirmesine yetecek midir?

BAKMADAN GEÇME!