Hayat Şarkısı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 00:00

Hayat Şarkısı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerinin yine nefeslerini kesmeyi başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Hayat Şarkısı'nda heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Zeynep’in hamilelik haberi sonrası Kerim ve Hülya Hüseyin’in birtakım kararlar almasını hızlandırmak amacıyla ortak bir operasyona imza attılar. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Büyük final için geri sayan Hayat Şarkısı'nın bu hafta yayınlanan son bölümünde Mahir, Hülya'ya kocası Kerim ile ilgili bir konu için çağırdı. Tam ailenin üzerindeki kara bulutlar dağıldı derken Hülya Mahir’in getirdiği haberle bir anda kendini tehlikeli bir operasyonun içinde buldu. Son bölümün bitmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Süheyla’nın evine muhteşem dönüşü sonrası Bayram ve Hatice için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Zeynep’in hamilelik haberi sonrası Kerim ve Hülya Hüseyin’in birtakım kararlar almasını hızlandırmak amacıyla ortak bir operasyona imza atarlar. Tam ailenin üzerindeki kara bulutlar dağıldı derken Hülya Mahir’in getirdiği haberle bir anda kendini tehlikeli bir operasyonun içinde bulur. Öte yandan Mahir, Hülya'ya kocası Kerim ile ilgili bir konu için çağırır... Kerim'in, aradığı bir şey için Mahir'den istediği yardımı Hülya'ya söyler. Hülya, Kerim'in neye bulaştığını bulabilmek için Mahir ile birlikte ufak bir maceraya atılır... Metruk bir kulübeye gelen Hülya ve Mahir, gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezler!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Süheyla’nın açtığı boşanma davasına karşılık olarak Hatice Hala, Bayram’a yeni bir gelin arama çabalarına hız verir. Mahir’e verdiği sözü tutmakta kararlı olan Hülya ise, giriştiği son operasyonda Hüseyin’e suçüstü yakalanır. Hülya, son marifetinin Kerim tarafından duyulmaması karşılığında Hüseyin’in öne sürdüğü koşulları kabul etmek zorunda kalır.

BAKMADAN GEÇME!