Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı yayımlandı mı? Ne zaman final yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 10:40

Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Kimi zaman renkli kimi zamansa duygusal sahneleriyle Kanal D izleyicilerini ekrana kilitleyen Hayat Şarkısı dizisinin son bölümünde Hülya ile Mahir'in hafiyeliğe soyunduğu anlar yüzleri güldürdü. Yıllar sonra yeniden Mahsa ile yolu kesişen Bayra Cevher ise değişik duygular yaşadı. Peki, Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı yeni gününde yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı aile dizisi dün 48. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta Ayça Varlıer’inde kadroya dahil olduğu dizinin son bölümünde Bayram Cevher’in geçmişiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Yıllar sonra yeniden Mahsa ile yolu kesişen Bayra Cevher değişik duygular yaşadı. Yaşanan gelişmelerin ardından yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı ancak yayımlanır yayımlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Efsaneler geri dönüyor! Eski günlerdeki gibi Hülya ile Mahir, yine operasyonlarına başlıyorlar! Hülya'dan beklediği telefonu alan Mahir, büyük bir sevinç yaşıyor. İkilinin yeni planları, herkesi çok şaşırtacak. Öte yandan Bayram Cevher karmaşık duygular içerisine giriyor!  Hülya ile Mahir bu sefer neyin peşine düşecek? Bayram Cevher'in geçmişinde yaşadıkları yeniden gündeme gelecek mi?

Haberin Devamı

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Hayat Şarkısı son bölümde; Bayram Cevher oğullarını kurtarmak için yola çıkıyor; Hülya evde büyük bir tehlikeyle burun buruna geldi. Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçti. Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kaldı.

FİNAL YAPIYOR?

Hayat Şarkısı’nın final yapacağı haberlerine yanıt  dizinin yapımcısı Cem Karcı'dan geldi. Kişisel İnstagram hesabı üzerinden final duyurusu yapan Karcı, net tarih vermedi ancak final haberini doğrulayan bir açıklama yaptı. 

“Sevgili Hayat Şarkısı ailesi. Evet günümüz değişti.  48. bölümümüzle ‘Bodrum Masalı' dizisinden hemen sonra saat 21.00'de özetsiz bölümlerimizle Mayıs sonuna kadar sizlerle beraberiz. Anlayışınız, desteğiniz ve güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler! Unutmayın biz büyük bir aileyiz”

 

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 49. bölüm fragmanı yayımlandı mı Ne zaman final yapacak

BAKMADAN GEÇME!