Avlu dizisinin Zerrin’i Nergis Öztürk kimdir? Kaç yaşındadır? İşte hayatı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Avlu dizisinin Zerrin’i Nergis Öztürk kimdir Kaç yaşındadır İşte hayatı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 20:45

Bir süredir ekranlardan uzak olan Nergis Öztürk, başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece’nin başrollerini paylaştığı Avlu dizisine transfer oldu. Nergis Öztürk, dizide tüm dengeleri değiştiren yeni hapishane müdürü Zerrin’i canlandıracak. Peki, Hapishane müdürü Zerrin’i canlandıran Nergis Öztürk kimdir?

Haberin Devamı

Ordulu bir öğretmen anne ve elektrik teknisyeni bir babanın çocuğu olan Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Ordulu olan başarılı oyuncu, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde aldı. Daha sonra da Bahçeşehir Üniversitesinde İleri Oyunculuk Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Körfez Ateşi, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Barda, Kızlar projelerinde yer alan Nergis Öztürk, bir döneme damga vuran “Hatırla Sevgili” dizisinde Ayla karakteriyle seyirci karşına çıktı. 012 yılında vizyona giren Zeki Demirkubuz yapımı “Yeraltı” filminde oynadı.

2012 senesinde TRT ekranlarında olan “Böyle Bitmesin” adlı dizide canlandırdığı “Nisa Komiser” karakteriyle büyük beğeni toplayan Nergis Öztürk, 2017 yılında komedi yapımı olan Bu Sayılmaz’da farklı bir karakter olan Melek Sayılmaz rolüyle seyirci karşısına çıktı.

BAKMADAN GEÇME!