Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanında müteahhit şoku

Güncelleme Tarihi:

Hangimiz Sevmedik 18. yeni bölüm fragmanında müteahhit şoku
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 10:39

Hangimiz Sevmedik 18. bölüm fragmanında mahalleye gelen müteahhitler, ahaliyi rahatsız etmiştir. Tüm mahallenin yıkılıp yerine apartman yapılması isteği, Adile ve Münir için mantıksız görünse de, Şener için fırsat kapısıdır. Hatta öyle ki, Hangimiz Sevmedik 18. bölüm fragmanında Şener, müteahhitlere casusluk yapmayı bile kabul etmiştir. İşte olayların dur durak bilmediği Hangimiz Sevmedik 18. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Hangimiz Sevmedik son bölümün ardından 18. yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Adile ve Münir'in birdenbire tatil planları yapıp ortadan kaybolmasının ardından, aile içerisinde bazı kırılmalar yaşanmıştır. Müteahhitlerin mahalleye gelmesi üzerine muhitte ufak bir endişe başlamıştır. Hangimiz Sevmeidk 18. yeni bölüm fragmanında evlerin yıklıp yerine apartmanların yapılması kararı, aile büyüklerini endişelendirmiştir. Fakat bu durumu çok isteyen birisi çıkacaktır. Tabii ki bu kişi Şener'dir. İşte olayların ardı arkasının kesilmediği Hangimiz Sevmeidk 18. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi detayları

YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU

Herkes kayıp olan Adile ile Münir’i merak ederken onların keyfi yerindedir. Anne babalarının onlara nisbet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar. Onların yokluğunda herkes iş dağılımı yaparlar. Şener kahvehaneye göz kulak olacaktır. Hatta baba yadigarı kahvehaneyi kara geçirmek için yepyeni bir planı vardır. Tarık ve Itır hem evleri çekip çevirmenin hem de aile bireylerini kontrol altında tutmanın hiç de kolay olmadığını kısa zamanda anlayacaklardır.Öte yandan Perran Şevket’e ruhunun yaşlı ve sıkıcı olduğunu söyleyerek hayatının hatasını yapar. Şevket gençleşmek için harekete geçer.

Sandal kıyıya vurduktan sonra bir otele sığınan Adile ve Münir hallerinden memnundurlar. Münir burada Adile’ye 36 yıl önce neden ortadan kaybolduğunu anlatmaya karar verir.Emel ile İlyas yemek yemek için sözleşir . Ama hiç olmadık kişilere yakalanırlar.Itır’a karakoldan gelen telefon herkesi şaşkına çevirir. Hiç beklenmedik bir nedenle Adile ve Münir karakola düşmüşlerdir.

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tuncay ve Sevda’nın arasındaki münasebeti öğrenen Adile ve Münir büyük bir şok geçirir. Bir de üstüne Müşfik’in gelip Şener ile Ayşen’in evini tuttuklarını söylemesi işleri iyice karıştırır. Bunun üstüne Adile ve Münir Şener ile Ayşen’in gıyabında nişanı atar.Ancak Şener ve Ayşen’in ayrılmaya hiç niyetleri yoktur. Adile ile Münir yine onları eve almaz. Fakat bu kez Tarık , Itır , Sevda ve Tuncay da onların yanındadır.Diğer yandan Itır’ın aklına Emel ile İlyas’ın ayrılabilmesi için bir plan gelir. Bu planı duyan Emel ile İlyas biraz buruk da  olsalar kabul ederler.Çocuklarından gördükleri tepkiye çok içerleyen Münir ve Adile onlara bir ders vermeye karar verirler. Fakat işler istedikleri gibi sonuçlanmaz. Yuvacık mahallesini Adile ve Münir ile ilgili büyük bir sürpriz bekler.

BAKMADAN GEÇME!