Halka'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Halkanın 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2019 19:45

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Halka dizisi bu hafta 17. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Halka'nın son bölümünde yine, heyecan yine doruktaydı. Dizinin 17. bölümünde, Çağatay, Hümeyra’nın gizli kimliğini de öğrendi. Kaan kendisi ile ilgili gerçeklerden habersizdi. Peki, Halka'nın son bölümünde başka neler oldu? Halka'nın 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merak edilenler.

Haberin Devamı

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan ve Burak Sergen gibi isimlerin rol aldığı Halka, 14 Mayıs Salı akşamı 17. bölümüyle ekranlara geldi.Dizinin 17. bölümünün yayınlanmasının ardından, Halka hayranları, 18. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Peki, 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberimize eklenecektir.

Yönetmen koltuğunda A. Volkan Kocatürk'ün oturduğu, Aziz Tuna C. ve Ali Demirel'in senaryosunu kaleme aldığı Halka dizisinin bu haftaki 17. bölümünde, yine heyecan dolu sahneler ve ilgi çeken konular olacak.

17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihangir, Kaan’ı korumak için Cengiz Han’ın oğlunun kendisi olduğunu söylemiştir. Bu, onu Halka’nın yönetimi için söz sahibi yapacak bir bilgidir. Çağatay’ın namlusu ona dönmüştür. Çağatay kardeşini öldürmeye kararlıdır. Üstelik Çağatay, Hümeyra’nın gizli kimliğini de öğrenmiştir. Kaan kendisi ile ilgili gerçeklerden habersizdir. Cihangir onu güvende tutmak için çabalarken kendisini de korumak zorundadır. Polis tarafında Cemal ve Bahar amirlerini aramaktadırlar. Halka’nın yeni yöneticisi Altemur tarafından Çağatay ve Vekilharç’a öldürtülen amir, mezarında, katillerini işaret eden delillerle birlikte uyumaktadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!