Halka 5. bölüm fragmanında gerilim artıyor

Güncelleme Tarihi:

Halka 5. bölüm fragmanında gerilim artıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2019 18:49

Halka dizisi yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşatacağının sinyallerini verdi. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde bir uğursuzluk dolanmaktadır. İlhan Tepeli İskender’i vurmuştur. İşte, Halka dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Halka dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam edecek. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Cemal Sandıkçı’nın elinde hala Halka’ya dair hiçbir kanıt yoktur, sıkışmıştır. İşte, Halka dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bir uğursuzluk dolanmaktadır… İlhan Tepeli İskender’i vurmuştur. Cemal Sandıkçı’nın elinde hala Halka’ya dair hiçbir kanıt yoktur, sıkışmıştır. Operasyon ve Kaan tehlikededir. İrem cinayet işlediğini herkesten saklamaya çalışmakta ama etrafındaki çemberin daraldığını hissetmektedir. Halka’nın insafı ve acıması yoktur. Kaan ve Cihangir’in amaçları, Halka ile çatıştığında kendilerini büyük ve durdurulamaz bir tehlikenin karşısında bulurlar. Bir uğursuzluk dolanmaktadır, kimin canını yakacağı belli değildir…

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!